reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Zin in een lunch in Bunnik?

Grand Café Bergse Bossen in Driebergen werkt met heerlijke producten uit Bunnik e.o.!

Stap even binnen na een verfrissende wandeling, geniet van een lunch op het zonnige terras of kom gewoon lekker borrelen bij de haard. Ons Grand Café ademt sfeer en gezelligheid! Een kopje koffie met heerlijk versgebakken taart van de Bijzondere Taarten Fabriek, of liever een speciaalbiertje van de tap? We hebben voor elk wat wils. En aan de bar en bij onze professionele biljart is het tot na middernacht gezellig. Op zonnige dagen en zwoele zomeravonden is het met een koel drankje bij de hand heerlijk toeven op het royale terras met uitzicht op het bos.

Feestje?
In het weekend kun je het Grand Café ook exclusief huren voor feesten, borrels of andere gelegenheden (van 50 tot 200 personen). Informeer gerust naar de mogelijkheden via de mail of telefonisch via 0343-528150.

Lunchen in Bunnik? Driebergen ligt om de hoek. Bekijk hier even onze menukaart

Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse streekproducten. Geniet van (h)eerlijke ambachtelijke boterhammen, grilled sandwiches, verse soepen en verrukkelijke salades! Geen zin in een lunch? Vraag dan vooral naar die heerlijke taarten van de Bijzondere Taarten Fabriek. Die zijn met veel liefde en aandacht gemaakt en werkelijk om je vingers bij op te eten! Benieuwd wat er precies allemaal op onze menukaart staat? Kijk dan even hier.