Lunch Doorn

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Zin in een lekkere lunch in Doorn?

Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse streekproducten

Stap even binnen na een verfrissende wandeling, geniet van een lunch op het zonnige terras of kom gewoon lekker borrelen. Ons Grand Café verwelkomt u met sfeer en gezelligheid! Een kopje koffie met taart van Jud, of liever een speciaalbiertje van de tap? Voor ieder wat wils. Ook aan de bar en bij onze professionele biljart is het tot na middernacht gezellig.

Belangrijke (sport-)evenementen projecteren we op groot scherm, zo hoeft u geen doelpunt te missen! Op zonnige dagen en zwoele zomeravonden vormt ons royale terras het stralende middelpunt. Dé plek bij uitstek voor een koel drankje of één van de vijf tapbieren.

In het weekend kunt u het Grand Café ook exclusief huren voor feesten, borrels of andere gelegenheden (van 50 tot 200 personen). Informeer gerust naar de mogelijkheden via de mail of telefonisch.

Bekijk hier onze nieuwe menukaart!

Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse streekproducten uit de omgeving van Doorn. Geniet van (h)eerlijke ambachtelijke boterhammen, grilled sandwiches, verse soepen en verrukkelijke salades! Geen zin in een lunch? Vraag dan vooral naar de taarten van Jud, onze jonge taartenbakster. Die zijn om je vingers bij op te eten!