menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8

Nieuwsgierig naar onze nieuwe zaal ‘The Basement’?!

23 oktober 2017

Kom dan 5 november naar de Najaar Wijnproeverij van De Mol Drankenspecialist.

Rogier de Mol, De Mol Drankenspecialist
: “Fantastisch dat wij de primeur hebben! Onze wijnproeverij is het eerste evenement dat plaatsvindt in de splinternieuwe zaal ‘The Basement’ van Bergse Bossen. Passender kan het ook eigenlijk niet, toch? Wees welkom om te proeven èn om te proosten op ‘The Basement’, een zeer fraaie, nieuwe aanwinst voor Driebergen.”

Nog geen plannen voor zondag 5 november? Kom, geniet en bewonder: prachtige wijnen uit alle hoeken van de wereld en overheerlijke kleine hapjes uit de keuken van Bergse Bossen in een moderne, hippe en sfeervolle ambiance.
Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 17:00! Entree is gratis uiteraard.

Meld je hier aan.

Arie Koomen komt optreden!

19 oktober 2017

Na de vorige Comedy Night ging het rond als een lopend vuurtje: Arie Koomen komt misschien optreden bij de volgende show op 9 december. En het is inmiddels bevestigd. Dus pak deze buitenkans om hem te zien spelen in Grand Café Bergse Bossen. December is een feestmaand, dus trakteer jezelf of een ander op een leuke avond uit.

Arie Koomen werd bekend met het cabaretduo Arie & Sylvester, waarmee hij door het hele land toerde. Ook was hij onderdeel van het improvisatieprogramma De Lama’s. Dit populaire televisieprogramma gaf hem de bekendheid bij het grote publiek. Hij is een druk mannetje, op het podium en erbuiten. En om hem te zien optreden op zo’n intiem podium, zo dicht op het publiek, dat wordt gewoon hartstikke leuk.

En de rest van de line-up is ook niet mis, en zoals altijd fijn gevarieerd. Met onder andere Kor Hoebe en Jasper van Kuijk. Mocht die laatste naam een belletje doen rinkelen: dat kan. Hij is niet alleen succesvol cabaretier, Jasper van Kuijk schrijft ook al lange tijd columns voor de Volkskrant.

Ben je erbij op 9 december? Kijk hier voor meer informatie over tickets en de Dinerdeal(!). En houd onze Facebookpagina in de gaten voor leuke weetjes over de comedians van deze keer.

De kerstborrel? Zo geregeld bij Bergse Bossen!

22 september 2017

Door het mooie nazomerweer van de afgelopen periode waren wij er bij Hotel Bergse Bossen ook nog niet heel erg mee bezig, maar voor je het weet is het winter en staan de feestdagen voor de deur! Een eindejaarsborrel, kerstdiner of nieuwjaarsreceptie? Bij Bergse Bossen ontvangen we ieder jaar grote en kleine groepen, met grote en kleine budgetten, die we met veel plezier en aandacht een mooi eindejaarsevenement bezorgen. Om alvast de sfeer te proeven en een indruk te krijgen van de mogelijkheden, kunt u eens door onze FEESTDAGEN-BROCHURE  bladeren.

Grand Café of The Basement
Bergse Bossen tovert ieder jaar het Grand Café om tot een sprookjesachtig winter tafereel, met de open haard aan, kerstbomen en natuurlijk heel veel kaarsjes. Buiten op ons grote terras branden de vuurkorven. De grote dennenbomen van het omliggende bos maken het plaatje helemaal af. Houdt u meer van luxe  ‘clubstyle’- sfeer? Dan vormt onze fonkelnieuwe zaal ‘The Basement’ de perfecte setting. Vanaf 1 november is deze zaal te huur en te bezichtigen

Uw eindejaarsevenement bij Bergse Bossen?

Wilt u een voorstel op maat? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan, of bel 0343 528150.

Graag tot ziens in Driebergen!

 

Nieuwe feestzaal en congreszaal

Bergse Bossen breidt uit met nieuwe congreszaal

18 september 2017

Het is vanaf de straat niet heel zichtbaar, maar er wordt op dit moment aan de achterkant van het hotel hard gebouwd aan een bijzondere, nieuwe congreszaal. Deze zaal is geschikt voor ca. 60 personen  en vanaf november te huur.  Het wordt prachtig! Het dak van de zaal vormt straks een royaal terras voor ons restaurant. In de toekomst kan daar dus heerlijk in het zonnetje ontbeten, geluncht en gedineerd worden.

De artist impression geeft een beeld van de basis van onze zaal. De zitelementen aan de zijkant bijvoorbeeld, zijn verplaatsbaar. De ruimte kan zo in mum van tijd van praktische, stijlvolle congresruimte worden omgetoverd in bijvoorbeeld een sfeervolle receptieruimte. En dit is dus nog maar de basis!

Nieuwsgierig naar de vorderingen? Houd dan onze Facebook pagina in de gaten, daar posten we regelmatig foto’s van bouw-‘mijlpalen’.

De zaal is vanaf 1 november te huur.

 

Fotograaf Feike Faase exposeert bij Bergse Bossen

8 juni 2017

Fotograaf Feike Faase exposeert met een schitterende serie reisfoto’s bij Bergse Bossen. Zijn werkt hangt tot en met oktober 2017 in de gangen, de Lounge en het Grand Café van het hotel.

In 2008 studeerde Faase af aan de Fotoacademie Amsterdam. Hij reisde vervolgens, in opdracht, de hele wereld over als reisfotograaf. Tijdens spectaculaire roadtrips bezocht hij alle continenten en legde hij de prachtige diversiteit aan landschappen, mensen en sferen voor eeuwig vast op de gevoelige plaat.

Feike Faase: “Reisfotografie is voor mij de meest ultieme vorm van reportagefotografie. Daar komt alles samen. Het is de uitdaging me voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden. Nieuwe dingen uitproberen, in een split second beslissen en vooral veel plezier hebben stimuleren me steeds opnieuw de mooiste foto’s te maken.”

Klik hier voor meer informatie over de expositie.