menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8

Verbouwing en restyling restaurant

19 juli 2018

Het restylen van de vergaderzalen is klaar! Elke zaal heeft nu een heel eigen sfeertje. Je kunt hier even kijken voor het resultaat.

Maar we zitten niet stil. Tijdens de zomervakantie nemen we het restaurant onder handen. Dit is inmiddels volledig gestript en wordt helemaal opnieuw ingedeeld en ingericht. Het voldeed op zich nog prima, maar raakte langzaam maar zeker een beetje uit de tijd. Het nieuwe restaurant wordt modern en heel sfeervol, met warme kleuren en mooie materialen, zoals te zien is op de artist impression hierboven. Dat eet toch nèt weer even wat gezelliger?!

De verbouwing wordt eind augustus afgerond, dus mooi op tijd voor het nieuwe vergader- en trainingsseizoen.

Houd de website, onze Facebookpagina en ons Instagramaccount in de gaten voor het laatste nieuws!

 

Kaartverkoop Comedy Night gestart!

20 juni 2018

Je hebt er even op moeten wachten (5 lange maanden…! ;)), maaaarrrrr… ZATERDAG 29 SEPTEMBER kun je je weer laven aan een avondvullende Stand-Up Comedy Night, ramvol leuke grappen en memorabele improvisaties. Ook deze editie weer een paar “grote jongens” uit het comedycircuit.

Wie kun je 29 september verwachten achter de mic?
Het wordt een super-internationaal gezelschap!  We hebben een Griekse, een Duitser, een Belg, een Nederlander met de Engelse hoofdstad als achternaam en uhm .. nouja.., Pieter Jouke, .. geboren te Kampen…. Da’s ook best ver weg..

Kaartverkoop
De kaartverkoop is gestart. De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht, dus wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €15,00 (voor studenten €12,50) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €17,50 (studentenprijs €15,00).

Je kunt je tickets online bestellen, maar ze zijn ook te koop aan de receptie van Bergse Bossen.

Kijk hier voor meer informatie over de avond.

Tot 29 september!

Plan nu alvast die frisse start van het nieuwe vergaderseizoen!

7 juni 2018

Eerst gaan we natuurlijk nog van de mooie zomer en van onze welverdiende vakantie genieten. Maar is het misschien handig om nú alvast een moment te plannen waarop jullie als team ná de vakantie weer een frisse start maken? Zo gepiept. Gewoon een kwestie van een datum prikken en een vergaderzaal reserveren bij Bergse Bossen. De invulling komt later wel. Lees hier onze nieuwsbrief..

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meldt u zich dan hier aan. (rechts onderaan de pagina)

 

Expositie excentrieke kunstenaar Ans Wortel in Bergse Bossen

31 mei 2018

De Herman Brood expositie was een succes. Voor de periode juni tot en met november 2018 heeft Bergse Bossen een waardige opvolgster gevonden: de werken van de eigenzinnige kunstenares Ans Wortel zullen de komende maanden de muren van het hotel en het Grand Café sieren. Meer informatie over de expositie van Ans Wortel vindt u hier.

De officiële opening vond plaats op vrijdag 8 juni jl.  De expositie werd geopend door niemand minder dan Rik Dekker-Wortel, de jongere zus van de reeds overleden Ans. Ook de andere zus van Ans, Wil Wortel, was hierbij aanwezig. Na de opening gaf Rik Wortel de bezoekers een rondleiding  langs de werken van haar zus.


                                                             Foto: Openingstoespraak door Rik Wortel, de jongere zus van de kunstenares

Het bezoeken van de expositie is gratis. Overigens zijn de alle tentoongestelde werken te koop.

Vergaderzalen in een nieuw jasje

14 mei 2018

De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt aan het restylen van onze vergader-/congreszalen. Ze voldeden uiteraard nog prima, maar eens in de zoveel tijd moet er gewoon even een frisse wind doorheen, vinden wij! In diverse zalen is nieuwe vloerbedekking gelegd, een aantal wanden is bekleed met leuke prints èn hier en daar geven bijzondere decoraties een unieke touch aan een zaal. Nieuwsgierig? Kijk even hier.

Nog niet bekend met Bergse Bossen? Kom gerust eens langs om sfeer te proeven. Of maak een afspraak voor een rondleiding. Neem voor dat laatste even contact op met onze receptie via 0343 528150 en vraag naar Mirjam van Wolde of Roberto Mascini.