menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8

Nieuwe activiteit op de Utrechtse Heuvelrug!

19 juni 2019

Teambuilding, lekker eten én een unieke ervaring? VR-(diner)games!

Welk thema krijgt jouw VR-(diner)game?

Kies jouw Experience en stort je in de wereld van schatzoeken, los een moord op of word een topcrimineel in de VR-game gebaseerd op de bloedstollende Spaanse hitserie ‘La Casa de Papel’. Deze VR Mini Escape Rooms zijn superleuk als dinergame, maar ook als vergaderbreak! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer info en reserveren.

Barbecueën met het personeel?

6 mei 2019

Op zoek naar een mooie locatie om met je team de zomer(vakantie) in te luiden? Of wil je met je gezelschap na een lange dag trainen of vergaderen  afsluiten met een hapje eten in de buitenlucht? Óf ben je misschien op zoek naar een teambuildingsactiviteit met aansluitend diner? Bij Bergse Bossen kan dit allemaal. Wat dacht je van een BBQ op ons terras?! Want wat is nou mooier dan buiten zijn en lekker eten en drinken, terwijl de zon ondergaat achter de boomtoppen. Kijk hier voor de mogelijkheden!

Unieke Urbex foto expositie in Bergse Bossen

8 april 2019

“Tijdreizen” met fotografen Sasja Michalski en Yoerie Custers

Van maandag 8 april tot en met zondag 6 oktober 2019 hangt Hotel Bergse Bossen vol met bijzondere foto’s van Urbex-fotografen Sasja Michalski en Yoerie Custers.

Intrigerende foto’s van desolate, vervallen kastelen, ziekenhuizen, gevangenissen, kerken, fabrieken en huizen, van België tot Tsjernobyl. Ooit werd in deze gebouwen gewoond of gewerkt. Klonk er muziek, werd er gelachen en gehuild. Nu hangt daar een verlaten, mystieke sfeer en wint de natuur steeds meer terrein. De foto’s van Sasja en Yoerie “zuigen” je bijna naar binnen en maken je nieuwsgierig naar die andere tijden.  Ze laten je een stukje wereld zien dat anders verborgen zou zijn gebleven.

Fotografen Sasja Michalski en Yoerie Custers kenden elkaar vóór de tentoonstelling niet, maar hun gezamenlijke passie voor Urbex* resulteert nu in een prachtige en intrigerende gezamenlijke fototentoonstelling in de gangen, Lounge en het Grand Café van Hotel Bergse Bossen. Alle werken zijn te koop.

Lees hier meer!

Teambuilden op de Utrechtse Heuvelrug

5 februari 2019

Het is heerlijk om samen met collega’s of teamgenoten te focussen op de samenwerking. Bij Bergse Bossen kunt u allerlei activiteiten organiseren, van fysieke uitdagingen tot creatieve workshops. Dit kan als dag vullend programma, maar ook als vergaderbreak. Zowel binnen als buiten, midden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Leer elkaar beter kennen bij Bergse Bossen!

Kijk hier voor meer informatie. Of bel ons en vraag naar de mogelijkheden: 0343 528150

Wie weet tot snel!

Per 9 december nieuwe dienstregeling Syntus

21 november 2018

Let op: per 9 december gaat bij Syntus Utrecht de nieuwe dienstregeling 2019 in. Er zijn wat wijzigingen. Kijk hier voor de nieuwe tijden.