menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8

Teambuilden op de Utrechtse Heuvelrug

5 februari 2019

Het is heerlijk om samen met collega’s of teamgenoten te focussen op de samenwerking. Bij Bergse Bossen kunt u allerlei activiteiten organiseren, van fysieke uitdagingen tot creatieve workshops. Dit kan als dag vullend programma, maar ook als vergaderbreak. Zowel binnen als buiten, midden in de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Leer elkaar beter kennen bij Bergse Bossen!

Kijk hier voor meer informatie. Of bel ons en vraag naar de mogelijkheden: 0343 528150

Wie weet tot snel!

Per 9 december nieuwe dienstregeling Syntus

21 november 2018

Let op: per 9 december gaat bij Syntus Utrecht de nieuwe dienstregeling 2019 in. Er zijn wat wijzigingen. Kijk hier voor de nieuwe tijden.

Unieke kunstexpositie Corneille in Bergse Bossen

8 oktober 2018

Prachtige werken van kunstenaar Corneille in Driebergen

Corneille (Luik, 1922 – 2010)

Bergse Bossen is heel blij expositieruimte te mogen zijn voor een prachtige tentoonstelling van het indrukwekkende, kleurrijke werk van Corneille. Van 9 oktober 2018 tot en met eind maart 2019 sieren circa 80 van zijn prachtige werken de muren in de gangen, de lobby, lounge en het Grand Café van het hotel in Driebergen.

Guillaume Cornelis Beverloo, beter bekend als Corneille (3 juli 1922), werd geboren in het Belgische Luik, als kind van Nederlandse ouders. Hoewel grotendeels autodidact, volgde hij tussen 1940 en 1942 toch kunstcursussen aan de Amsterdamse Academie. Hier raakte hij bevriend met medestudent Karel Appel, met wie hij later CoBrA oprichtte. Kunstenaars als Matisse en Picasso waren zijn grote inspiratiebronnen. Corneille groeide uiteindelijk uit tot één van de populairste Nederlandse schilders van zijn tijd. Zijn  werk genoot ook grote internationale bekendheid. Lees hier meer.

 

Verbouwing en restyling restaurant

19 juli 2018

Het restylen van de vergaderzalen is klaar! Elke zaal heeft nu een heel eigen sfeertje. Je kunt hier even kijken voor het resultaat.

Maar we zitten niet stil. Tijdens de zomervakantie namen we het restaurant onder handen. Deze werd volledig gestript en helemaal opnieuw ingedeeld en ingericht. Het voldeed op zich nog prima, maar raakte langzaam maar zeker een beetje uit de tijd. Het nieuwe restaurant is modern en heel sfeervol, met warme kleuren en mooie materialen. Dat eet toch nèt weer even wat gezelliger?! We zien je snel!

 

 

Plan nu alvast die frisse start van het nieuwe vergaderseizoen!

7 juni 2018

Eerst gaan we natuurlijk nog van de mooie zomer en van onze welverdiende vakantie genieten. Maar is het misschien handig om nú alvast een moment te plannen waarop jullie als team ná de vakantie weer een frisse start maken? Zo gepiept. Gewoon een kwestie van een datum prikken en een vergaderzaal reserveren bij Bergse Bossen. De invulling komt later wel. Lees hier onze nieuwsbrief..

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meldt u zich dan hier aan. (rechts onderaan de pagina)