menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8

Inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks

23 april 2018

Naast de multifunctionele vergaderzalen en een schitterende omgeving, biedt Bergse Bossen óók een breed scale aan inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks. Sommige zó origineel dat u uw programma om de activiteit heen wilt plannen. Leer uw collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuildingsactiviteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, team-development en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Denkt u bij een teambuilding meteen ‘och, dat gaat me kosten…’? Niet nodig. Onder het motto ‘voor iedereen wat wils’ biedt Bergse Bossen ook activiteiten voor een klein budget. Zo hebben we de ‘Whatsapp Moordtocht’. Met opdrachten via je Smartphone ga je in teams van max. 6 personen op onderzoek uit. Lekker buiten natuurlijk. Voor meer teambuildingsinformatie en de prijzen kunt u hier kijken.

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Bergse Bossen? Neem gerust contact met ons op via 0343-528150 en vraag naar Mirjam van Wolde of Roberto Mascini. Wij denken graag met u mee!

Een barbecue als afsluiting van uw bijeenkomst bij Bergse Bossen

16 april 2018

Op zoek naar een mooie locatie om met uw team de zomervakantie in te luiden? Of wilt u met uw gezelschap na een lange dag trainen of vergaderen  afsluiten met een hapje eten in de buitenlucht? Óf bent u misschien op zoek naar een teambuildingsactiviteit met aansluitend diner? Bij Bergse Bossen kan dit allemaal.  Wat dacht u van een barbecue op ons terras?! Want wat is nou mooier dan buiten zijn en lekker eten en drinken, terwijl de zon ondergaat achter de boomtoppen.

Kijk hier voor meer informatie over wat mogelijk is.

De familie - Herman Brood

Kunstexpositie werken Herman Brood

22 februari 2018

Herman Brood: zanger, pianist, acteur, auteur èn… kunstschilder

Van 4 maart tot en met 31 mei 2018 hangt Hotel Bergse Bossen vol met bijzondere werken van Herman Brood. Zeventien jaar na zijn dood galmt zijn naam nog luid na in de wereld van muziek, kunst en cultuur. Het is dan ook vol trots en enthousiasme dat Hotel Bergse Bossen haar gangen, lobby, lounge en Grand Café heeft ingericht als galerie, ten behoeve van een zeer grote en exclusieve Herman Brood expositie.  De expositie bestaat uit schilderijen (acryl/doek), tekeningen, zeefdrukken en giclees (een speciale druktechniek).

Meer weten? Klik dan hier.

Maak kennis met nieuwe zaal The Basement

20 februari 2018

Bergse Bossen biedt de persoonlijke aandacht en sfeer van een kleinschalige locatie, maar is groots in haar mogelijkheden.

Onze nieuwe congreszaal, tevens eventzaal ‘The Basement’ vormt een fantastische aanvulling op ons reeds bestaande aanbod van zalen en het Grand Café. De mooie strakke, multifunctionele ruimte met stoere industriële uitstraling en eigen bar heeft alle ingrediënten voor een geslaagd evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een spetterend feest of een combinatie hiervan. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via 0343 528150, mail ons of neem voor meer info een kijkje op onze evenementenpagina of vergaderpagina.

 

Bergse Bossen vertegenwoordigd op EventSummit in de RAI

15 januari 2018

Bergse Bossen had al alles in (en om het) huis om een fantastisch en geslaagd feest of event te organiseren. Maar sinds de verbouwing zijn onze mogelijkheden nóg groter geworden. Tijdens EventSummit, waar Bergse Bossen aanwezig is met een eigen stand, lichten we alvast een tipje van de sluier op. Binnenkort volgt er meer nieuws.

EventSummit in de RAI
EventSummit is een eendaagse platform voor de eventbranche met 12.000 m2 beursvloer en ca. 500 exposanten. De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. Staat een bezoek aan EventSummit al in uw agenda? Waai dan even aan op onze stand in de Utrechtstraat. We informeren u graag over wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is bij Bergse Bossen.

Afspraak maken?
Wanneer u zeker wilt zijn van een rustig 1-op-1 gesprekje, onder het genot van een kop koffie, maakt u dan nu alvast een afspraak met Mirjam van Wolde. Ook als u niet naar EventSummit gaat kunt u uiteraard een afspraak met haar plannen, maar dan gewoon bij ons “thuis”. Dat geeft u meteen de gelegenheid om de Bergse Bossen-sfeer te proeven en een beeld te krijgen van de ruimtes en de omgeving.

Een afspraak plannen kan via Mirjam@bergsebossen.nl of bel 0343-528150 en vraag naar Mirjam van Wolde.