menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
8

Fotograaf Feike Faase exposeert bij Bergse Bossen

8 juni 2017

Fotograaf Feike Faase exposeert met een schitterende serie reisfoto’s bij Bergse Bossen. Zijn werkt hangt tot en met oktober 2017 in de gangen, de Lounge en het Grand Café van het hotel.

In 2008 studeerde Faase af aan de Fotoacademie Amsterdam. Hij reisde vervolgens, in opdracht, de hele wereld over als reisfotograaf. Tijdens spectaculaire roadtrips bezocht hij alle continenten en legde hij de prachtige diversiteit aan landschappen, mensen en sferen voor eeuwig vast op de gevoelige plaat.

Feike Faase: “Reisfotografie is voor mij de meest ultieme vorm van reportagefotografie. Daar komt alles samen. Het is de uitdaging me voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden. Nieuwe dingen uitproberen, in een split second beslissen en vooral veel plezier hebben stimuleren me steeds opnieuw de mooiste foto’s te maken.”

Klik hier voor meer informatie over de expositie.

De lente! Vergaderen in het groen

14 maart 2017

Bijna alle vergaderzalen van Bergse Bossen hebben openslaande deuren naar buiten en een terras. En wanneer de eerste zonnestralen zich weer laten zien glippen onze gasten dan ook snel even naar buiten wanneer het kan. Zo wordt een korte pauze een fijn momentje vitamine D pakken.

Wist u trouwens dat u bij de receptie een ‘korte wandeling’ kan halen? Dat is een blokje om, maar dan op z’n heuvelrugs: door de prachtige bossen. En in 20 minuutjes bent u weer terug. Dus heeft u een langere pauze, pak een broodje mee en ga het Nationaal Park in. Heerlijk.

Bij het boeken van een zaal kunt u altijd vragen of het een vergaderzaal met terras betreft. In de lente en zomer doet u daar de groep een groot plezier mee.

Hotelkamers in een nieuw jasje

15 december 2016

Een groot deel van de hotelkamers van de Bergse Bossen is gerenoveerd en we zijn heel trots op het resultaat! De styling in de vernieuwde kamers is licht, modern, hip en knus tegelijk. Onze styliste Jacqueline heeft gebruik gemaakt van zachte natuurlijke kleuren, hout en metaal. En de traditionele nachtkastjes,  bureautjes en de hotelinformatiemap hebben nu een heel eigen, fris Bergse Bossen-design.

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan bij reservering expliciet naar één van onze gerenoveerde kamers.

 

Bergse Bossen heeft bushalte gekregen

24 november 2016

Goed nieuws: sinds 11 december 2016 is er een nieuwe bushalte op de Traaij, en deze ligt zó dicht bij Bergse Bossen dat deze de naam ‘Halte Bergse Bossen’ heeft gekregen. De bushalte ligt aan een nieuwe buslijn, nummer 381, die ook bij NS station Driebergen-Zeist stopt. Dus het wordt nóg gemakkelijker om bij Bergse Bossen te komen.

We zijn erg blij met het besluit van de gemeente om de nieuwe buslijn toe te staan. Met de OV-fiets, de milieuvriendelijke shuttle-service en taxi konden onze gasten al gemakkelijk bij Bergse Bossen komen; met de bus is daar een prima optie aan toegevoegd.

Kijk voor hier voor de actuele dienstregeling.

Nieuwe avondtarieven zaalverhuur

8 november 2016

In de avonduren een zaal nodig voor een cursus, vergadering of een bijeenkomst? Dat treft! Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen heeft een drietal praktische vergaderarrangementen samengesteld. Niet alleen zult u binnen deze arrangementen precies vinden wat u zoekt, ook is de prijs bijzonder schappelijk.

Dus wilt u een zaal, en lekker snel starten met bijvoorbeeld een kop soep en broodje voor uw cursisten of collega’s, boek dan één van onze aantrekkelijke arrangementen? Dan kunt u deze boeken bij ons.

U zult niet alleen merken dat Bergse Bossen een fijne plek is om te werken, met alle faciliteiten die u nodig heeft; ook zijn het Grand Café en de Lounge tot laat in de avond open. Dus uw groep hoeft niet na afloop niet meteen het pand te verlaten, maar kan nog rustig een kop koffie of borrel pakken. Wel zo prettig. En parkeren kan voor de deur.

Kijk hier voor meer informatie, u vindt de tarieven in de eerste PDF van de pagina.