menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
7

Zondag 27 januari: optreden van Friday Blues Band!

10 januari 2019

Ze zijn inmiddels een begrip in Driebergen en omgeving. Maar hoe kan het ook anders, ze bestaan al 26 jaar, maar zijn nog even swingend en sfeer verhogend als in hun beginjaren. Zondag 27 januari trappen de mannen van de Friday Blues Band hun volgende muzikale jaar af met een optreden in Grand Café Bergse Bossen. In hun ‘hometown’ Driebergen. Je kunt gewoon binnenwandelen en je, met een lekker drankje in de hand, laven aan die heerlijke mix van Blues, Soul en Rock nummers die nooit verveeld. Dansen mag ook! Dus kom langs! Toegang is gratis.  De band speelt van 15.30 tot ca. 19.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

Stand Up Comedy Night Bergse Bossen 26 januari

8 januari 2019

De comedians met de klok mee: Carly Baker, Fuad Hassen, Martijn Oosterhuis, Dagmara Wilschut en Arbi El Ayachi

 

Lekker lachen bij Bergse Bossen!

Het is al bijna weer zover! Er zijn al aardig wat tickets verkocht, dus áls je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang!

Een goed begin is het halve werk, dus we hebben de eerste maand van het jaar weer een stand-up comedy night in het altijd gezellige Grand Café Bergse Bossen gepland. Op zaterdag 26 januari komt er weer een berg aan comedytalent langs om Driebergen aan het lachen te maken. Zin in een leuke avond met vrienden, familie of collega’s? Kijk dan snel even hier voor de line up en tickets. Je kunt ook gezellig een hapje mee-eten!

Bergse Bossen gesloten van 28 december tot en met 6 januari

11 december 2018

In verband met wat kleine verbouwingswerkzaamheden en onderhoud zijn ons Hotel en Grand Café de laatste paar dagen van december en de eerste week van januari gesloten. Van vrijdag 28 december tot en met zondag 6 januari om precies te zijn. Jammer, want we vinden dit zelf juist altijd de gezelligste tijd van het jaar! Maar de werkzaamheden zijn zodanig (o.a. nieuwe vloerbedekking in de lounge en gangen) dat het helaas simpelweg niet mogelijk is om gasten te ontvangen. Onze excuses hiervoor.

Vanaf maandag 7 januari zijn we weer open en staan we fris en uitgerust voor u klaar!

Per 9 december nieuwe dienstregeling Syntus

21 november 2018

Let op: per 9 december gaat bij Syntus Utrecht de nieuwe dienstregeling 2019 in. Er zijn wat wijzigingen. Kijk hier voor de nieuwe tijden.

Kerstbrunch in Grand Café Bergse Bossen

5 november 2018

Wat is er nou heerlijker dan met Kerst niets hoeven doen.., alleen maar aanschuiven aan de speciaal voor jullie gereserveerde tafel en genieten van een heerlijke kerstbrunch in ons gezellige Grand Café. Er is alleen een Kerstbrunch op 1e Kerstdag. Dus reserveer op tijd!

Benieuwd naar het menu? Kijk dan hier. Je leest hier ook hoe je kunt reserveren.