menu

Nieuws

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
7
De familie - Herman Brood

Kunstexpositie werken Herman Brood

22 februari 2018

Herman Brood: zanger, pianist, acteur, auteur èn… kunstschilder

Van 4 maart tot en met 31 mei 2018 hangt Hotel Bergse Bossen vol met bijzondere werken van Herman Brood. Zeventien jaar na zijn dood galmt zijn naam nog luid na in de wereld van muziek, kunst en cultuur. Het is dan ook vol trots en enthousiasme dat Hotel Bergse Bossen haar gangen, lobby, lounge en Grand Café heeft ingericht als galerie, ten behoeve van een zeer grote en exclusieve Herman Brood expositie.  De expositie bestaat uit schilderijen (acryl/doek), tekeningen, zeefdrukken en giclees (een speciale druktechniek).

Meer weten? Klik dan hier.

Kom Paasbrunchen met de familie!

19 februari 2018

Paas-stress? Nergens voor nodig. Kom dit jaar naar onze Paasbrunch op 1e Paasdag. Brunchen is lekker ontspannen eten, uitslapen vooraf verplicht. Misschien ook een mooie manier om je (schoon)ouders te ontlasten..? Na de brunch heb je nog alle tijd voor een mooie fietstocht of wandeling in de prachtige omgeving van Bergse Bossen. Kunnen de kinderen mooi uitrazen. Zo heb je de dag prima geregeld. Kijk hier voor het menu, de prijzen en hoe je reserveert.

Vrijdag 30 maart DUBBEL DART Toernooi Bergse Bossen

8 februari 2018

Met de wereldkampioenschappen net achter de rug, en de premier league voor de deur is Nederland in de ban van het darten. Aangezien niet iedereen de welbekende ‘’onehunderdandeieieieighty’’ kan gooien, heeft Bergse Bossen besloten om een eigen toernooi te organiseren voor Driebergen en omgeving. En wel op 30 maart 2018.

Of je nou intensief amateurdarter bent of recreatief “bierdarter”, het Dubbel Dart Toernooi Bergse Bossen opent de deuren van het Grand Café voor iedereen die zin heeft om een pijltje te gooien.

Zin om mee te doen? Of kom je gewoon gezellig kijken? Hier vind je meer informatie over het toernooi en over hoe je je als team kunt aanmelden.
Aanmelden dient voor 20 maart te gebeuren!

SummerBeats 30-up danceparty: zaterdag 22 september 2018

5 februari 2018

Save the date!

Op veler verzoek maken we hierbij alvast de datum bekend van de volgende spetterende Berge Bossen danceparty: zaterdag 22 september!  We maken er een geweldige End-Of-SummerBeats van, want meteorologisch gezien wordt het in de nacht van 22 op 23 september herfst.. We nemen dus al dansend en feestend afscheid van de zomer!

De Winter- en SummerBeats dansfeesten hebben eigenlijk geen toelichting meer nodig: goede muziek, prachtige aankleding en een fantastische sfeer. Dus houd 22 september vrij in je agenda! En houd deze pagina én onze social media in de gaten voor de meest actuele informatie omtrent SummerBeats.

Datum volgende Comedy Night 21 april 2018

30 januari 2018

De Stand-up Comedy Night van 27 januari was weer een groot succes. Voor diegenen die achter het net visten of niet konden: de vólgende Comedy Night Bergse Bossen staat al gepland en wel op 21 april 2018! De tickets zijn nu in de verkoop, bestel ze gelijk!