menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
7

Nieuwe eigenaar Hotel & Grand Café Bergse Bossen

28 november 2019

Per 18 november 2019 is Hotel Bergse Bossen overgegaan in nieuwe handen. De nieuwe eigenaar is Fine Hotels & Suites, een kleinschalige keten met tot nu toe 3 sfeervolle boetiekhotels in mooie stadsvilla’s in Den Haag, Schiedam en Delft en het schitterende oude, Rijksmonumentale Arsenaal in het centrum van Delft dat momenteel wordt omgetoverd tot hotel en vergaderlocatie. Bij de inlijving van Bergse Bossen bij Fine Hotels & Suites verandert ook de naam. Bergse Bossen zal vanaf heden verdergaan onder de naam ‘Buitenplaats De Bergse Bossen’.

Een unieke geschiedenis
Bergse Bossen begon na de Tweede Wereldoorlog als vakantiecentrum “Ons Centrum” voor de leden van de vakbond CNV. Om wat extra inkomsten te genereren, startte het CNV met het verhuren van ruimtes. Maar het tij voor de tot dan succesvolle vakbonden begon te keren, waardoor het CNV het roer om moest gooien. De naam veranderde in “Hotel Bergse Bossen” en in 2001 werd Roberto Mascini aangesteld als directeur om het hotel rendabel te maken.

Verandering met resultaat
Onder leiding van Roberto werd het CNV centrum winstgevend en na vier jaar in dienst van het CNV gewerkt te hebben, kon Roberto in 2005 het hotel overnemen van de vakbond. In de loop der jaren heeft Bergse Bossen een metamorfose ondergaan. Er zijn zalen bijgebouwd, het restaurant en de Lounge zijn vernieuwd en de tuin, terrassen en binnentuin zijn opnieuw aangelegd.  Met als resultaat een moderne, stijlvolle en sfeervolle locatie.

In 2011 kwam Yvette Boellaard van Tuyl, Roberto’s partner, het bedrijf versterken. Als marketing communicatie expert, voormalig verantwoordelijke voor Business Development en Publieksevenementen bij Jaarbeurs Utrecht én eigenaar van een evenementenorganisatiebureau heeft Yvette  zich ingezet voor de marktverbreding bij Hotel Bergse Bossen. Zo bouwden zij met hun medewerkers een organisatie die zowel de zakelijke als de particuliere markt kan bedienen en daarnaast zeer geschikt is als evenementenlocatie.

Voormalige eigenaren Roberto Mascini en Yvette Boellaard van Tuyl:

Wij willen via deze weg alle gasten die de afgelopen decennia hun weg naar Bergse Bossen hebben gevonden enorm bedanken dat zij voor Bergse Bossen kozen en voor de gezelligheid die ze meebrachten. Onze relaties bedanken we hartelijk voor het vertrouwen dat zij in ons stelden en voor de prettige samenwerking. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Bergse Bossen in goede handen is bij Fine Hotels & Suites en wensen de nieuwe eigenaren een heel mooie en succesvolle toekomst met dit fantastische bedrijf!

Weer Stand Up Comedy Night: zaterdag 16 november!

15 oktober 2019

De comedyshow van 16 november in  Hotel Bergse Bossen wordt er een om te onthouden want een van de grootste sterren van Netflix komt naar Driebergen om stand-up comedy te doen. Nee, we hebben het niet over Kevin Spacey (ieuw) maar RAYEN PANDAY zal de comedy avond op 16 november afsluiten.

Tickets
De Comedy Nights bij Bergse Bossen zijn meestal uitverkocht. Dus, zin om deze avond comedy mee te gaan maken? Wacht niet tot het laatst om kaarten te kopen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Reguliere tickets kosten €16,50 (voor studenten €14,00) en aan de deur (mits nog beschikbaar) €20,00 (studentenprijs €17,50).

Dinerdeal
Voor slechts € 42,50 heb je een leuke combi-deal te pakken, want onze chef kookt weer een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner: om 18.00 uur schuif je aan in het restaurant. Wel zo makkelijk en lekker!

Meer info over de line-up of direct tickets bestellen? Klik dan HIER.

Nieuwe lunchkaart Grand Café!

1 oktober 2019

Een nieuwe kaart met verse gerechten van streekproducten!

In ons gezellige Grand Café worden al onze gerechten bereid met verse streekproducten. Smul van (h)eerlijke ambachtelijke boterhammen, grilled sandwiches, verse soepen en verrukkelijke salades! Geen zin in een lunch? Vraag dan vooral naar de taarten van de Bijzondere Taarten Fabriek; een mooi initiatief om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer mee te laten doen. De taarten zijn om je vingers bij op te eten. Aan het eind van de middag lekker borrelen kan natuurlijk ook. We maken met liefde een lekkere bourgondische borrelplank voor je, nacho’s uit de oven, of een knapperig bittergarnituur! Klik voor de volledige kaart even op de afbeelding hieronder:

 

P.S.: Ons Grand Café is 7 dagen per week open vanaf 10.00 uur.

 

Kerstbrunch al geregeld? Reserveer nu! ** HELAAS….WE ZITTEN VOL! **

26 september 2019

Laat je door ons verwennen!

Wat is er nou heerlijker dan met Kerst niets hoeven doen.., alleen maar aanschuiven aan de speciaal voor jullie gereserveerde tafel en genieten van een heerlijke kerstbrunch in ons gezellige Grand Café. Er is alleen een Kerstbrunch op 1e Kerstdag. Dus reserveer op tijd!

In ons sfeervol aangeklede Grand Café Bergse Bossen brandt de open haard en steken we natuurlijk heel veel kaarsjes aan. Buiten op ons grote terras branden de vuurkorven. De grote dennenbomen van het omliggende bos maken het plaatje helemaal af. Onze chef-kok en zijn team trakteren jullie op de lekkerste gerechten uit eigen keuken. Als afsluiting misschien een mooie wandeling in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug?!

Onze keukenbrigade heeft weer een verrukkelijk, royaal buffet samengesteld, met voor ieder wat wils. De brunch start om 11:00 uur.
Kijk voor het menu en reserveren HIER.

 

Zondag 29 september: band Friday Blues in Grand Café

22 augustus 2019

Op zondagmiddag 29 september zorgen de mannen van de band Friday Blues er opnieuw voor dat Grand Café Bergse Bossen even Muziek Café Bergse Bossen is. Het café zal dan namelijk weer een paar uur bol staan van de Blues, Soul en Rock(& Roll) klanken. Je kunt gewoon binnenwandelen en genieten van muziek én van het enthousiasme dat de mannen, zelfs na 26 jaar optreden, nog steeds uitstralen. Dansen mag ook! Dus kom langs! Toegang is gratis.
De band speelt van 15.30 tot ca. 19.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.