menu

Livé muziek in het Grand Café op 10 april

Geniet zondagmiddag op 10 april van de heerlijke sounds van Friday Blues en De Badparels. De muziek is lekker gevarieerd. Van Blues tot Rock and Roll en met natuurlijk veel bekende nummers uit de 60’en 70′.

De band Friday Blues is inmiddels een begrip in Driebergen en omgeving. Deze zeven heren zijn 23 jaar geleden samen begonnen en spelen nog steeds met veel passie. Inmiddels hebben zij al twee CD’s geproduceerd. De juiste sfeer creëren kan je wel aan deze heren overlaten. Regelmatig zorgen zij ervoor dat de het hele café danst! Klik hier voor meer informatie over Friday Blues.

De Badparels zijn veertig enthousiaste dames. Onder leiding van Tania van Raai zingen zij prachtige oude nummers zoals ‘You are my sunshine’ van Jonhy Cash, ‘Waterlooplein’ van Rijk de Gooijer & Johnny Kraaijkamp en ‘When I’m sixty-four’ van The Beatles. Maar ook nummers van deze tijd, zoals ‘Mag ik dan bij jou?’ van Claudia de Breij, komen voor in hun repertoire. De energie spat ervan af als deze gezellige dames optreden! Klik hier voor meer informatie over de Badparels.

Het belooft dus een leuke middag te worden in het Grand Café. De optreden zijn van 15.00 uur tot 18.00 uur. Entree is helemaal gratis. Uiteraard hebben we heerlijke (verschillende) speciaalbieren van de tap en andere lekkere drankjes en hapjes om de middag compleet te maken. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!