menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Heerlijk eten in een prachtige omgeving

Hotel Bergse Bossen beschikt over een sfeervol en ruim opgezet restaurant. Onze koks werken zoveel mogelijk met biologische en fair trade producten. Heb je dieet op medisch voorschrift? Vertel het ons bij de reservering, dan houden we daar rekening mee.

Ontbijt – € 12,50 (een overnachting is altijd inclusief ontbijt)

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus bij Bergse Bossen pakken we dat serieus aan.  Broodjes, ontbijtgranen, vers fruit, sap, eitje erbij; hier kun je de dag goed beginnen. En als je niet zo’n grote eten bent en gelukkig wordt van een goede kop koffie met een croissantje, dan zit je bij ons goed, want dat hebben we ook.

Lunch – € 18,50

Het lunchbuffet is zeer uitgebreid. Vanwege de vele bijeenkomsten en vergaderingen die worden verzorgd bij Bergse Bossen zorgen we voor een voedzame lunch. Dan kan iedereen er weer tegenaan. Huisgemaakte salades, goed gevulde soep, diverse soorten brood en broodjes, een ruime sortering broodbeleg, snacks, fruit en sappen, het is er allemaal.

Diner – € 34,00 (in combinatie met een overnachting slechts € 27,00)

Dagelijks bereiden Chef Rob Bruinsma en zijn brigade voor een 3-gangen keuzemenu met keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Zorg wel dat je een plekje vrij houdt voor het uitgebreide ijs- en dessertbuffet!

Kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting op de menuprijs. Als alternatief kunnen wij ook een speciaal kindermenu serveren voor slechts € 9,00.
Let op: op zondag wordt geen diner geserveerd in ons restaurant.

Tijden ontbijt, lunch en diner
Ontbijt maandag t/m vrijdag 07.00-09.30 uur
Ontbijt zaterdag 07.00-10.30 uur
Ontbijt zondag 08.00-10.30 uur
Lunch  maandag t/m vrijdag

Lunch weekend

12.00-13.30 uur

12.30-14.00 uur

Diner maandag t/m zaterdag 18.00-20.00 uur