menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Leuk dagje uit met de kinderen

Aan de voet van de Pyramide van Austerlitz ligt een speeltuin en het Lunapark met attracties voor kinderen. Het is de ideale plek als je op zoek bent naar een uitje met kinderen in de omgeving van Driebergen, want hoewel het geen Disneyland Parijs is, kunnen jonge kinderen zich hier prima vermaken.

Betaalbaar dagje uit

Door de combinatie van een ouderwetse speeltuin en het Lunaparkgedeelte met botsauto’tjes, zweefmolentje enzovoorts is er wat te doen voor iedere kind, en hoeft het ook niet veel te kosten. In het Lunapark betaal je met muntjes per attractie. De speeltuin en het Lunapark zijn gratis toegankelijk. Er is een restaurant met genoeg keuze voor (warme) lunch, koffie met gebak en kleine versnaperingen. IJsje, terrasje, en de kinderen hun gang laten gaan is hier het devies.

Speeltuin-en-lunapark01

Veel te doen in de omgeving

De Pyramide en Lunapark liggen vlakbij de Pyramide van Austerlitz, waar je zo naartoe loopt. En je zit midden in het bos. Zo combineer je gemakkelijk in één dag cultuur, natuur en de kinderen kunnen hun energie kwijt. Prima voor een mooie zonnige dag. Kijk op de website voor openingstijden en meer informatie.

Op onze Facebookpagina vind je vaker leuke tips, dus like en blijf op de hoogte!