menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

De Utrechtse Heuvelrug kent op dit moment 9 verschillende routes van in totaal 95 kilometer. Het terrein is afwisselend en er zijn zowel zware routes als tochten voor beginners in het gebied. Over de kwaliteit van de routes valt niet te twisten: maar liefst 5 van onze routes staan in de MTBroutes.nl ranglijst in de top 10!!

Oefenterrein professionele wielerploegen en mountainbikers
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is het oefenterrein voor professionele wielerploegen en mountainbikers. En het is ook niet voor niets dat de Vuelta 2020  over de Utrechtse Heuvelrug en bij Bergse Bossen voor de deur langskomt! Kijk maar eens hier naar een aantal prachtige routes, zoals deze MTB-route, op Landgoed Bornia, bij ons om de hoek.

Grand Café Bergse Bossen 
Grand Café Bergse Bossen is de plek om te starten en eindigen. We hebben een uitgebreide lunchkaart, huisgemaakte taart en een goede selectie borrelhappen. Er is altijd een bijzonder bier op tap en we hebben een mooie wijnkaart met biologische wijnen. In de winter staat de open haard aan; in de zomer kun je heerlijk genieten op ons prachtige terras.

Overnachten?
Dat kan ook. We hebben een speciaal arrangement voor mountainbikers. Je kunt bij Bergse Bossen je fiets parkeren in de overdekte stalling met slot erop, dus geen zorgen over diefstal. Met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.