menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Exclusief voor Omroep MAX-leden

De seniorenreizen van Hotel Bergse Bossen zijn er om je helemaal in de watten te laten leggen.
Heeft u zin in een week weg in eigen land, in een prachtige bosrijke omgeving en geen lange reistijd? Bij Hotel Bergse Bossen geniet u van mooie bustochten, gezellig gezelschap en comfort. Laat u verwennen met heerlijke maaltijden, spraakmakende activiteiten en persoonlijke service.  In de zomer hebben we verschillende programma’s en in de winter het kerstprogramma. Uw vakantie start met een hartelijk ontvangst door de medewerkers van onze organisatie. Zij staan de hele vakantie voor u klaar voor persoonlijke service en voor al uw vragen!

Het hotel
Hotel Bergse Bossen beschikt over een restaurant, een sfeervolle lounge en een gezellig Grand Café met zonnig terras. Het hotel ligt midden in het bos maar is toch erg goed bereikbaar.

  • Hotel Bergse Bossen ligt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, en is omringd door natuur, rust en ruimte
  • Alles is gelijkvloers in het hotel en toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel
  • Centraal gelegen in Midden Nederland, vlakbij Utrecht
  • Oplaadpunten voor de elektrische fiets staan tot je beschikking

Onze kamers
Alle 65 gelijkvloerse kamers hebben een compleet ingerichte badkamer, een TV, radio, telefoon en kluisje. Er is WiFi en vanuit de kamers is er altijd uitzicht op het groen.

Maaltijden
Tijdens de seniorenvakantie serveren we dagelijks drie voortreffelijke maaltijden. ’s Morgens en ‘s middags staat er in het gezellige restaurant een uitgebreid buffet klaar. Het diner bestaat uit een dagelijks wisselend driegangenmenu dat zout- en vetarm bereid wordt. Speciale dieetwensen? Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee.

Arrangementen
De MAX vakantieweken zijn te boeken vanaf zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 augustus 2019, of van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 augustus 2019.

De prijs o.b.v. volpension is per week:

1-persoonskamer                € 629,00
2-persoonskamer                € 580,00 p.p.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à € 1,60 p.p.p.n. Mocht u meerdere weken aaneengesloten bij Hotel Bergse Bossen verblijven, dan bedraagt de toeslag voor de lunch op zaterdag € 12,00 p.p.

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u een seniorenvakantie boeken? Neem dan contact op via 0343-528150 of info@bergsebossen.nl. U kunt ook op de website van omroep MAX reserveren.

Activiteiten en excursies, iedere vakantie anders
Tijdens de vakantieweken is er van alles te doen.  Artiesten treden regelmatig op in het Grand Café, we organiseren o.a. een filmmiddag en de traditionele bingo met mooie prijzen. We gaan er op uit met de bus en organiseren activiteiten op het water.

De vakantieweken zijn snel volgeboekt, dus boek op tijd!

Trouwens, wist u dat we ook een populaire locatie zijn voor bridgedrives? Zelf een bridgedrive organiseren en een goede ruimte nodig? Dat kan bij ons. Neem dan contact op via 0343-528150 of info@bergsebossen.nl.