menu

Lokale producten

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Lokale producten bij Bergse Bossen

Geniet van kaasmosterd, blond bier, honing, jam en nog veel meer.. allemaal uit onze regio!

De Utrechtse Heuvelrug heeft prachtige natuur, cultuur en historie.. maar óók heerlijke en lokale producten. Bent u benieuwd? Kom dan langs bij onze receptie en bekijk ons aanbod van lokale producten. Perfect als cadeautje, aandenken of gewoon omdat het ontzettend lekker is!

Langbroekse Kaasmosterd
Een dominee uit Langbroek proefde in Groningen iets heerlijks: kaasmosterd. Hij was zo verzot op de mosterd dat hij het zelf is gaan maken! Benieuwd hoe de kaasmosterd smaakt? Het is bij ons te koop vanaf € 3,00.

Heuvelrug bier: Zon
Dit blond bier is gemaakt van gerst uit Amerongen/Leersum en wordt ook lokaal gebrouwen. Geniet van een flesje Zon (0,33 L) voor € 2,50, met bierglas voor € 3,50!

Jam
Houdt u ook zo van verse en ambachtelijke jam? Vernooij Fruit maakt de lekkerste (en puurste) jams uit de hele regio! Deze heerlijke jam kost bij ons € 4,00.

Honing uit Wijk bij Duurstede
Leo Gensen is al jarenlang een gepassioneerd imker. Zijn honingen zijn geheel natuurgetrouw gemaakt met grote zorg en aandacht voor de honingbijen en de kwaliteit van honing. Wij verkopen de honing voor slechts € 5,00 per pot.

Boerenjongens, Boerenmeisjes en Boerenbruiloft
Deze heerlijke delicatessen zijn even ambachtelijk als dat ze klinken. Landwinkel de Eekhoeve  in Veenendaal maakt heerlijke zoetigheden! Boerenjongens € 6,00 , Boerenmeisjes en Boerenbruiloft € 6,50.

Benieuwd? Bij onze receptie in Driebergen staan deze en nog meer lokale producten klaar. Kom langs en ontdek het zelf!