menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Even helemaal ontspannen met een shiatsu massage

Wie tijdens de vakantie écht goed wil ontspannen kan bij Bergse Bossen een shiatsu massage boeken. Als je onder handen bent genomen door een professionele shiatsu-masseur kan je er weer helemaal tegenaan.

Shiatsu is een Chinees/Japanse alternatieve geneeswijze, die al meer dan 3000 jaar bestaat. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ‘meridianen’, de energiebanen die door het lichaam lopen. Het is een drukpuntenmassage, waarbij met massagetechnieken dezelfde meridiaan-punten gebruikt worden als in de acupunctuur. Het is, kortom, een massage die je een boost geeft om weer vol energie verder te gaan.

De shiatsu massage duurt ongeveer 45 minuten en kost € 36,00. Je kunt de sessie zowel alleen als met meerdere mensen boeken. De sessie wordt afgesloten met een moment van reflectie. Gedurende de behandeling draag je gemakkelijk zittende kleding van katoen, een joggingbroek of legging met T-shirt volstaat. Het beste is om geen gladde kleding te dragen, dus geen nylon kledingstukken.