menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Onvergetelijke Teambuilding

Zo bijzonder en onvergetelijk dat u het programma om de activiteit heen wilt plannen

Hotel Bergse Bossen biedt een breed scala aan teambuildingsactiviteiten en leuke workshops. Naast ons bestaande aanbod bieden wij i.s.m. BuitenBusiness.nl nog enkele unieke activiteiten aan. Fysiek uitgedaagd worden, of juist een intellectuele speurtocht maken? Hier een indruk van het aanbod:

Wees op je hoede!
Wilt u op een originele manier als familie of vriendengroep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken, dan is deze workshop “schapendrijven” de manier om de spirit binnen het team of afdeling te versterken. De workshop bestaat uit een demonstratie schapendrijven met Border Collies, werken met schapen, werken met honden en een wedstrijdelement.

Zo trouw als een hond
Deze workshop “spiegelen met honden” is een directe, leerzame, zeer effectieve manier om te ontdekken welke rol u speelt in uw vrienden- of familiegroep. In de interactie met honden wordt het gedrag van de deelnemers, en het effect van het gedrag, zichtbaar gemaakt. Honden zijn eerlijk, oprecht, nieuwsgierig en oordelen niet. Een hondenroedel functioneert op vergelijkbare wijze als een groep: het weerspiegelt de verschillende rollen binnen een team: de krachtige leider, de macho, de ja-maarder of de goedzak..

Paardendiepgang
Paardenfluisteren is een boeiende metafoor als het gaat om personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis-, en ontwikkeling. Tijdens de workshop komen de deelnemers één op één met een paard in contact en ervaren communicatie in een pure vorm.

Bent u geïnspireerd? Graag verwijzen wij u voor nadere informatie over deze en andere workshops naar Buitenbusiness.nl.