menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Lekker schreeuwen en stampen

Een oerdans die energie geeft!

Haka is een wereldberoemd fenomeen uit Nieuw-Zeeland, en iedereen die wel eens rugby heeft gekeken weet precies hoe dat eruit ziet. Haka betekent letterlijk ‘dans’. In de Maori cultuur bestaan er voor vele gelegenheden een Haka. Oorlogsvoering was daar één van, en er werd regelmatig een robbertje gevochten. Voor de strijd los barstte deden beiden kanten een Haka, met als doel de tegenstander de stuipen op het lijf te jagen. Tegenwoordig intimideert het Nieuw-Zeelandse rugbyteam ‘the All Blacks’ de tegenstander met een Haka.

Krachtig en energiek
Tijdens de workshop gaat u als groep ervaren wat deze krachtige oerdans met u als groep doet. U gaat aan de slag met de beroemde Ka mate haka, de haka van het Nieuw-Zeelands rugbyteam. Dit is een erg krachtige en energieke haka!  Tijdens de workshop krijgt u een stukje geschiedenis en gaan we snel aan de slag. Naar wens kunnen er in de workshop verschillende thema’s worden verwerkt. Hierbij kunt u denken aan zaken als teambuilding of het profileren van uw team/bedrijf. Aan het einde bent u als groep in staat om deze Haka zelfstandig uit te voeren!

De prijzen hieronder zijn gebaseerd op een groep van 25 personen. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

30 minuten: 300 euro incl. BTW

60 minuten: 360 euro incl. BTW

90 minuten: 415 euro incl. BTW