reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Zoekt u een seniorenreis in Nederland?

Boek een compleet verzorgde seniorenreis bij Hotel Bergse Bossen in Driebergen

Laat u lekker verwennen en geniet van de prachtige bosrijke omgeving, leuke excursies, prettig gezelschap, gezellige avonden en heerlijk eten.

  • Compleet verzorgde dagen, met heerlijk eten en gezellig entertainment
  • Omringd door natuur, rust en ruimte van Driebergen op de Utrechtse Heuvelrug
  • Alles is gelijkvloers en toegankelijk voor mensen met rollators en wielstoelen
  • Centraal gelegen in Midden Nederland
  • Makkelijk bereikbaar en volop gratis parkeermogelijkheid

Uw seniorenreis in Nederland, waarom Bergse Bossen?

Alle 65 comfortabele hotelkamers beschikken over een compleet ingerichte badkamer, TV, radio, telefoon en kluis. In het gehele hotel is gratis WiFi. Het hotel is zeer rolstoel- en rollatorvriendelijk. Wij beschikken over enkele mindervalide kamers die zijn voorzien van een rolstoel-toegankelijke badkamer met steunbeugels.

Vrijwel alle kamers kijken uit op het groen, met een beetje geluk ziet u bij het openen van de gordijnen zelfs een ree wegschieten! Het hotel beschikt over een restaurant, een sfeervolle lounge, meerdere terrassen en een gezellig Grand Café met zonnig terras.

De maaltijden tijdens de seniorenreis

Tijdens de Seniorenvakanties bieden we dagelijks 3 voortreffelijke maaltijden. ’s Morgens staat er in het gezellige restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Ook de lunch wordt in buffetvorm geserveerd. Het 3-gangen diner wordt zout- en vetarm bereid en geserveerd aan tafel waarbij uiteraard zonder extra kosten rekening wordt gehouden met evt. overige dieetwensen.

Activiteiten & Excursies

Tijdens deze Seniorenvakanties kunt u elke dag meedoen aan bijzondere activiteiten die voor u worden georganiseerd: busexcursies, optredens van artiesten en entertainers en film- en doe-avonden. Ook gezelschapsspellen en de traditionele bingo met mooie prijzen zullen natuurlijk niet ontbreken.

Een seniorenreis in Nederland boeken?

Mail of bel ons op 0343 528150 voor meer informatie, prijzen, data enof om uw compleet verzorgde seniorenvakantie te boeken.