reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Zoekt u een seniorenvakantie in het Groen?

Boek een compleet verzorgde seniorenvakantie in het groen bij Hotel Bergse Bossen

Laat u lekker verwennen en geniet van de prachtige bosrijke omgeving, leuke excursies, prettig gezelschap, gezellige avonden en heerlijk eten.

  • Compleet verzorgde dagen, met heerlijk eten en gezellig entertainment
  • Omringd door natuur, rust en ruimte van de Utrechtse Heuvelrug
  • Alles is gelijkvloers en toegankelijk voor mensen met rollators en wielstoelen
  • Centraal gelegen in Midden Nederland
  • Makkelijk bereikbaar en gratis parkeermogelijkheid
  • Hotelkamers met uitzicht op de bossen en het groen van de Utrechtse Heuvelrug

Uw seniorenvakantie in het groen, waarom Bergse Bossen?

Alle 65 comfortabele hotelkamers beschikken over een compleet ingerichte badkamer, TV, radio, telefoon en kluis. In het gehele hotel is gratis WiFi. Het hotel is zeer rolstoel- en rollatorvriendelijk. Wij beschikken over enkele mindervalide kamers die zijn voorzien van een rolstoel-toegankelijke badkamer met steunbeugels.

Vrijwel alle kamers kijken uit op het groen, met een beetje geluk ziet u bij het openen van de gordijnen zelfs een ree wegschieten! Het hotel beschikt over een restaurant, een sfeervolle lounge, meerdere terrassen en een gezellig Grand Café met zonnig terras.

Geniet van de frisse boslucht en de omgeving. Binnen een minuut bent u al midden in het groen van de bossen en zandvertsuivingen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug!

De maaltijden

Tijdens de Seniorenvakantie bieden we dagelijks 3 voortreffelijke maaltijden. ’s Morgens staat er in het gezellige restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Ook de lunch wordt in buffetvorm geserveerd. Het 3-gangen diner wordt zout- en vetarm bereid en geserveerd aan tafel waarbij uiteraard zonder extra kosten rekening wordt gehouden met evt. overige dieetwensen.

Activiteiten & Excursies tijdens de seniorenvakantie

Tijdens deze Seniorenvakanties kunt u elke dag meedoen aan bijzondere activiteiten die voor u worden georganiseerd: busexcursies, optredens van artiesten en entertainers en film- en doe-avonden. Ook gezelschapsspellen en de traditionele bingo met mooie prijzen zullen natuurlijk niet ontbreken.

Mail of bel ons op 343 528150  voor meer informatie, de data van dit jaar en/of om uw compleet verzorgde seniorenvakantie te boeken.