menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Actieve teambuilding in het groen

Op zoek naar een unieke teambuilding locatie in de bossen?

Organiseer je teambuildingsdag bij Bergse Bossen! Bergse Bossen vormt de ideale locatie voor teambuilding activiteiten.
Het hotel en conferentiecentrum ligt centraal in Nederland, middenin de bossen van het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, op slechts een kwartier rijden vanaf Utrecht.

  • Grote keuze uit teambuildingsactiviteiten
  • Locatie is centraal gelegen en makkelijk te bereiken
  • Op slechts 15 min. afstand van Utrecht
  • 14 Flexibele zalen van 23 m2 tot 180 m2 die ruimte bieden aan 2 tot 200 personen
  • Mooie eigen buitenruimte en de bossen en zandverstuivingen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug als voor- en achtertuin, dus ideaal voor sportieve buitenactiviteiten
  • Uitstekende catering en enthousiaste (horeca)medewerkers
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • 65 comfortabele hotelkamers

Welke teambuildingsactiviteiten kunt u organiseren

Of het gaat om een volledige teambuildingsdag, een bedrijfsuitje of om een aanvulling op een vergadering of andere bijeenkomst, er is zoveel mogelijk bij Bergse Bossen! Wat dacht u van heerlijk lachen tijdens een theaterworkshop, lekker naar buiten voor een mountainbike– of segway-tocht door de prachtige bossen rondom het hotel, helemaal ontspannen tijdens een verkwikkende workshop Tai Chi, of juist lekker schreeuwen en stampen tijdens een workshop Haka?

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. De mogelijkheden, zowel binnen als buiten, zijn legio! Uiteraard kunt u ook blijven eten. Wij verzorgen graag een heerlijk diner, (lunch)buffet of BBQ voor u. Wilt u de dag afsluiten met bijvoorbeeld een Pubquiz, een feest of stand-up comedy night exclusief  voor uw gezelschap. Wij maken er een spetterende avond van. Blijven slapen kan ook, in één van onze 65 comfortabele hotelkamers.

 

Dus een teambuildingsdag of een actief en origineel bedrijfsuitje organiseren? Kom naar Bergse Bossen in Driebergen! Wij helpen u graag met het samenstellen van een onvergetelijke dag.

Uw teambuildingsdag of bedrijfsuitje organiseren bij Bergse Bossen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, of bel ons op 0343-528150 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw teambuildingsdag te organiseren nabij Utrecht.