menu

Teus

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks

23 april 2018

Naast de multifunctionele vergaderzalen en een schitterende omgeving, biedt Bergse Bossen óók een breed scale aan inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks. Sommige zó origineel dat u uw programma om de activiteit heen wilt plannen. Leer uw collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuildingsactiviteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, team-development en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Denkt u bij een teambuilding meteen ‘och, dat gaat me kosten…’? Niet nodig. Onder het motto ‘voor iedereen wat wils’ biedt Bergse Bossen ook activiteiten voor een klein budget. Zo hebben we de ‘Whatsapp Moordtocht’. Met opdrachten via je Smartphone ga je in teams van max. 6 personen op onderzoek uit. Lekker buiten natuurlijk. Voor meer teambuildingsinformatie en de prijzen kunt u hier kijken.

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Bergse Bossen? Neem gerust contact met ons op via 0343-528150 en vraag naar Mirjam van Wolde of Roberto Mascini. Wij denken graag met u mee!

Datum volgende Comedy Night 29 september 2018

23 april 2018

De Stand-up Comedy Night van 21 april was weer een groot succes. Voor diegenen die achter het net visten of niet konden: de vólgende Comedy Night Bergse Bossen staat al gepland en wel op zaterdag 29 september 2018! Houd onze social media in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

Een barbecue als afsluiting van uw bijeenkomst bij Bergse Bossen

16 april 2018

Op zoek naar een mooie locatie om met uw team de zomervakantie in te luiden? Of wilt u met uw gezelschap na een lange dag trainen of vergaderen  afsluiten met een hapje eten in de buitenlucht? Óf bent u misschien op zoek naar een teambuildingsactiviteit met aansluitend diner? Bij Bergse Bossen kan dit allemaal.  Wat dacht u van een barbecue op ons terras?! Want wat is nou mooier dan buiten zijn en lekker eten en drinken, terwijl de zon ondergaat achter de boomtoppen.

Kijk hier voor meer informatie over wat mogelijk is.

Verwen mama met een heerlijke Moederdagbrunch!

9 april 2018

Zondag 13 mei Moederdagbrunch bij Bergse Bossen

Voor alle lieve moeders die het hele jaar door druk zijn met van alles regelen, met plannen, broodtrommels vullen, maaltjes koken, wassen draaien, als taxibedrijfje voor de kinderen  fungeren  etc., verzorgen we hier bij Bergse Bossen, in ons gezellige Grand Café, het ideale Moederdagcadeau: een met zorg bereide, royale Moederdagbrunch, met overheerlijke huisgemaakte gerechten en lekkere drankjes! Uiteraard worden de moeders feestelijk ontvangen met een glaasje Prosecco rosé. Daarna hoeven ze alleen nog maar aan te schuiven, aan het voor jullie gereserveerd tafeltje, om zich vervolgens vreselijk te laten verwennen.

Vanaf 11.00 uur zijn jullie van harte welkom en het buffet is tot 13.30 uur geopend.
Volwassenen  betalen € 29,50 p.p. inclusief genoemde drankjes.  Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 15,00 p.p. en kids tot 4 jaar mogen gratis mee-eten .

Voor de kids richten we een spelletjeskamer in en de wat grotere kinderen kunnen speciaal voor mama een leuk cadeautje knutselen. We vertellen nog niet wat het is…, anders is het geen verrassing meer!

Kijk voor meer informatie, het Moederdag-buffetmenu en reserveren even hier.

De familie - Herman Brood

Kunstexpositie werken Herman Brood

22 februari 2018

Herman Brood: zanger, pianist, acteur, auteur èn… kunstschilder

Van 4 maart tot en met 31 mei 2018 hangt Hotel Bergse Bossen vol met bijzondere werken van Herman Brood. Zeventien jaar na zijn dood galmt zijn naam nog luid na in de wereld van muziek, kunst en cultuur. Het is dan ook vol trots en enthousiasme dat Hotel Bergse Bossen haar gangen, lobby, lounge en Grand Café heeft ingericht als galerie, ten behoeve van een zeer grote en exclusieve Herman Brood expositie.  De expositie bestaat uit schilderijen (acryl/doek), tekeningen, zeefdrukken en giclees (een speciale druktechniek).

Meer weten? Klik dan hier.