menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Stand Up Comedy Night, 28 september!

26 juni 2019

Er staat weer een Comedy Night gepland!! En wel op zaterdag 28 september. Het duurt nog even, maar je kunt ‘m maar vast in je agenda hebben staan.

Er komt een bonte verzameling geweldige comedians naar Bergse Bossen. Uit binnen- èn buitenland. Bas Birker, de headliner van de avond, komt namelijk speciaal vanuit België naar Driebergen met een berg goede grappen. Bereid je maar voor op een hilarische avond!

Voor meer informatie en/of tickets klik je HIER!

LATINBEATS! 25-up danceparty 21 september

26 juni 2019

ZATERDAG 21 SEPTEMBER is het dan eieieieindelijk weer zover: een BEATS-danceparty @Grand Café Bergse Bossen!
SUMMERBEATS wordt dit keer LATINBEATS. Heerlijk swingende zonnige muziek, met een stevige scheut ‘Sexy Latin’.

Je kunt binnen dansen en buiten lekker loungen. We hopen natuurlijk op een verrukkelijk zwoele na-zomeravond. Maar als het een beetje fris is, steken we gezellig de vuurschalen aan.

Zet 21 september alvast in je agenda. Houd onze Facebookpagina, Instagram en onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. En: … Spread the word!

Meer informatie, promovideo kijken en/of tickets bestellen? Klik dan HIER!

Nieuwe activiteit op de Utrechtse Heuvelrug!

19 juni 2019

Met familie en vrienden lekker eten én een unieke ervaring? VR-(diner)games!

Welk thema krijgt jouw VR-(diner)game?

Kies jouw Experience en stort je in de wereld van schatzoeken, los een moord op of word een topcrimineel in de VR-game gebaseerd op de bloedstollende Spaanse hitserie ‘La Casa de Papel’. Deze VR Mini Escape Rooms zijn superleuk als dinergame. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer info en reserveren.

Nieuwe activiteit op de Utrechtse Heuvelrug!

19 juni 2019

Teambuilding, lekker eten én een unieke ervaring? VR-(diner)games!

Welk thema krijgt jouw VR-(diner)game?

Kies jouw Experience en stort je in de wereld van schatzoeken, los een moord op of word een topcrimineel in de VR-game gebaseerd op de bloedstollende Spaanse hitserie ‘La Casa de Papel’. Deze VR Mini Escape Rooms zijn superleuk als dinergame, maar ook als vergaderbreak! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier voor meer info en reserveren.

Barbecueën met het personeel?

6 mei 2019

Op zoek naar een mooie locatie om met je team de zomer(vakantie) in te luiden? Of wil je met je gezelschap na een lange dag trainen of vergaderen  afsluiten met een hapje eten in de buitenlucht? Óf ben je misschien op zoek naar een teambuildingsactiviteit met aansluitend diner? Bij Bergse Bossen kan dit allemaal. Wat dacht je van een BBQ op ons terras?! Want wat is nou mooier dan buiten zijn en lekker eten en drinken, terwijl de zon ondergaat achter de boomtoppen. Kijk hier voor de mogelijkheden!