reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Op zoek naar een veelzijdige vergaderlocatie?

Boek één van de 13 vergaderzalen of het vergaderchalet voor uw vergadering of brainstormsessie.

Bergse Bossen heeft diverse en unieke vergaderruimtes. Veelzijdig, makkelijk te bereiken, en toch midden in het groen.

Waarom Bergse Bossen als vergaderlocatie?

Bergse Bossen, gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, is met 13 vergaderzalen en een vergaderchalet een comfortabele, informele accommodatie voor al uw bijeenkomsten. Alle zalen hebben grote raampartijen zodat  u daglicht en uitzicht in overvloed heeft. Daarnaast beschikken de meeste zalen over een eigen terras. Voor uw subsessies vindt u altijd wel een plekje in de Lounge of, bij mooi weer, op één van de terrassen. Uiteraard heeft u overal WiFi. Parkeergelegenheid is volop aanwezig en gratis.

Als u ruimte heeft in uw programma, geniet dan ook even van de bosrijke omgeving. Met onze speciaal ontwikkelde wandelroutes loopt u vanuit het hotel zo de bossen in. Binnen enkele minuten komt u langs mooie zandverstuivingen, parasoldennen en kleine vennetjes. Of geniet in uw pauze van een heerlijke kop koffie of thee in onze sfeervolle Lounge.

Vergaderzaal, heisessie of het vergaderchalet reserveren?

Belt u ons via 0343 – 528150 om te reserveren of om een afspraak te maken. Wij bespreken dan uw specifieke wensen en laten u gelijk de vergaderzalen zien.