reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Vergaderen nabij Utrecht?

Hotel Bergse Bossen, op slechts 15 minuten van Utrecht, is een informele vergaderlocatie voor uw vergadering of brainstormsessie

Vergaderen in omgeving Utrecht, waarom Bergse Bossen?

Op slechts 15 minuten van Utrecht ligt Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen, een informele vergaderlocatie met 12 vergaderzalen, een vergaderchalet en 65 hotelkamers. Elke zaal is uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zalen zijn flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte en zijn allemaal gelijkvloers. Geniet tijdens uw pauze van de frisse boslucht op het terras bij uw vergaderzaal, of wandel binnen 1 minuut de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in.

De centrale ligging in Midden-Nederland, en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Bergse Bossen tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons uitstekende horecateam kan u van een hapje en een drankje voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd.

Reserveer een vergaderzaal bij Bergse Bossen

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 0343 528150 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.