reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Vergaderlocatie in Driebergen?

Hotel Bergse Bossen in Driebergen, op slechts 15 minuten van Utrecht, een informele vergaderlocatie voor uw vergadering of brainstormsessie.

Vergaderlocatie in Driebergen, waarom Bergse Bossen?

Op slechts 15 minuten van Utrecht ligt Hotel Bergse Bossen, een informele vergaderlocatie met 13 vergaderzalen, een vergaderchalet en 65 hotelkamers. Elke zaal is uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zalen zijn flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte en zijn allemaal gelijkvloers. Voor een frisse pauze, of een vergadering in subgroepen, kunt u de terrasdeuren openslaan en gebruik maken van het terras wat bij de meeste zalen aanwezig is. Geniet van de schoonheid van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en wandel tijdens uw pauze even de bossen in.

De centrale ligging in Midden-Nederland, en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Bergse Bossen tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons uitstekende horecateam kan u van een hapje en een drankje voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd.

Vergaderen bij Bergse Bossen

Reserveer uw vergaderarrangement of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel 0343 528150 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.