reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Vergaderlocatie nabij Utrecht?

Hotel Bergse Bossen in Driebergen, op slechts 15 minuten van Utrecht, een informele vergaderlocatie voor uw vergadering of brainstormsessie.

  • 13 vergaderzalen van 23 m2 tot 180 m2 met gratis gebruik van beamer, flipover en whiteboard.
  • Vergaderchalet van 60 m2 met eigen outdoorterrein.
  • 65 comfortabele hotelkamers voor overnachtingen bij meerdaagse bijeenkomsten.
  • Scherp geprijsde vergaderarrangementen.
  • Catering met zoveel mogelijk Fair Trade en biologische producten
  • Gastgerichte en persoonlijke service.

Vergaderlocatie bij Utrecht, waarom Bergse Bossen?

Op slechts 15 minuten van Utrecht ligt Hotel Bergse Bossen, een informele vergaderlocatie met 13 vergaderzalen, een vergaderchalet en 65 hotelkamers. Elke zaal is uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. Voor een frisse pauze, of een vergadering in subgroepen, kunt u de terrasdeuren openslaan en gebruik maken van het terras wat bij de meeste zalen aanwezig is. Geniet tijdens uw pauze van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug, u bent er binnen 1 minuut. Als vergaderlocatie hebben we ook een aanbod teambuildingsactiviteiten.

De centrale ligging in Midden-Nederland, en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Bergse Bossen tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons uitstekende horecateam kan u van een hapje en een drankje voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd.

Boek uw vergaderarrangement bij Bergse Bossen

Bel 0343 528150 om uw arrangement te reserveren, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.