menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Vergaderlocatie nabij Utrecht?

Hotel Bergse Bossen in Driebergen, op slechts 15 minuten van Utrecht, is een informele vergaderlocatie voor uw vergadering of brainstormsessie.

Vergaderlocatie bij Utrecht, waarom Bergse Bossen?

Op slechts 15 minuten van Utrecht ligt Hotel Bergse Bossen, een informele vergaderlocatie met 13 vergaderzalen, een vergaderchalet en 65 hotelkamers. Elke zaal is uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zalen zijn flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte en zijn allemaal gelijkvloers. Voor een frisse pauze, of een vergadering in subgroepen, kunt u de terrasdeuren openslaan en gebruik maken van het terras wat bij de meeste zalen aanwezig is. Geniet tijdens uw pauze van de prachtige omgeving en maak een wandeling door de bossen rondom het hotel. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt aan uw voeten!

De centrale ligging in Midden-Nederland, en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Bergse Bossen tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons uitstekende horecateam kan u van een hapje en een drankje voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd.

Boek uw vergaderarrangement bij Bergse Bossen

Bel 0343 528150 voor reserveringen of het aanvragen van meer informatie. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.