menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct offerte aanvragen Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Zoekt u een vergaderzaal in regio Utrecht?

Hotel Bergse Bossen in Driebergen, op slechts 15 minuten van Utrecht, is een informele vergaderlocatie voor uw vergadering of brainstormsessie

Vergaderzaal in Utrecht, waarom Bergse Bossen?

Al onze vergaderzalen zijn uitgerust met een beamer, flipover en whiteboard zodat u zorgeloos kunt vergaderen. De zalen zijn flexibel aan te passen op groepen van verschillende grootte en zijn allemaal gelijkvloers. Voor een frisse pauze, of een vergadering in subgroepen, kunt u de terrasdeuren openslaan en gebruik maken van het terras wat bij de meeste zalen aanwezig is. Geniet tijdens uw pauze van een korte wandeling door de prachtige omgeving en aanschouw de Utrechtse Heuvelrug!

De centrale ligging in Midden-Nederland, en de ruime (gratis) parkeermogelijkheid maakt Bergse Bossen tot een ideale locatie voor uw vergaderingen. Ons uitstekende horecateam kan u van een hapje en een drankje voorzien, terwijl uw vergadering volledig wordt gefaciliteerd.

Reserveer een vergaderzaal

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of bel 0343 528150 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.