menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Sluit de dag af  in het Grand Café

Lekker bij de open haard genieten van een glaasje wijn en gezelligheid? Fanatiek biljarten met een speciaalbiertje? Ons Grand Café is de ideale plek om uw vergader- of trainingsdag sfeervol af te sluiten.

  • Gevarieerde lunchkaart
  • Servicegerichte en enthousiaste medewerkers
  • Ruim terras met uitzicht op het bos
  • Professionele biljarttafel
  • Open haard en ruime zitbanken en comfortabele stoelen

Ideaal voor uw zakelijke lunch

Op zonnige dagen en warme zomeravonden kunt u op ons royale terras genieten van een koel drankje of één van de vijf bieren van de tap. Verse broodjes, soepen en salades eten en tegelijkertijd zaken doen? Ook voor zakelijke lunches is ons Grand Café zeer geschikt.

Het Grand Café kan ook exclusief door uw bedrijf worden afgehuurd voor relatie-evenementen, kick-offmeetings, personeelsfeesten, netwerkborrels en productpresentaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 0343 528150 voor een bespreking van de mogelijkheden.

Bekijk hier onze menukaart

Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse streekproducten. Geniet van (h)eerlijke ambachtelijke boterhammen, grilled sandwiches, verse soepen en verrukkelijke salades! Geen zin in een lunch? Vraag dan vooral naar de taarten die lokaal voor ons worden gemaakt door mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt. Om je vingers bij op te eten! Bekijk hier onze MENUKAART.

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag t/m zondag geopend vanaf 09:30 uur ’s morgens. Er zijn aangepaste openingstijden op momenten dat het Grand Café is afgehuurd of op momenten dat er een evenement op de agenda staat.