menu

Feestdagen specials

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Feestelijke arrangementen uit eigen keuken

Speciaal voor de feestdagen heeft onze chef twee heerlijke arrangementen samengesteld. De ene voor recepties en borrels; de ander voor als u een diner heeft gepland. Bergse Bossen zorgt als vanouds voor een prachtige aankleding van het Grand Café, zodat u enkel de uitnodiging hoeft te versturen. Alle zorg uit handen, en dat is wel zo prettig aan het einde van het jaar.

Kerst- en nieuwjaarsborrel arrangement

  • Quiche Lorraine met spek, kaas & uien
  • Hartige taart met twee soorten zalm en dille
  • Vegaquiche met honing, tijm, geitenkaas & walnoten
  • Mini worstenbroodjes
  • Gepofte kastanjes
  • Van Dobben Bitterballen

Kerst- of eindejaarsbuffet 

  • Pompoensoep met crème fraîche
  • Diverse broodsoorten met tapenade en gezouten boter
  • Diverse ambachtelijke patésoorten
  • Graved Lachs; gemarineerde zalm
  • Authentieke kaasfondue met stokbrood
  • Warme beenhammetje met honingmosterdsaus
  • Royaal gevulde kalkoenfilets
  • Wildstoofpotje met rode port
  • Romige ragout van bospaddestoelen
  • Winterse groente- en aardappel garnituur (Roseval aardappelen, gratin, spruitjes, witlof en stoofperen) 
  • Panettone, het Italiaanse kerstbrood
  • Trifle, het klassieke Engelse dessert
  • Applecrumble met kaneelijs
  • Warme apfelstrudel met vanilleijs en slagroom

Kerst- of eindejaarsarrangement reserveren?

Komt u gerust een keer langs om kennis te maken met Hotel Bergse Bossen. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0343 528 150 of een offerte aanvragen via het offerteaanvraag formulier.