menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Een outdoor evenement in regio Utrecht?

Ons  prachtige outdoor perceel is ideaal voor buitenbijeenkomsten en -activiteiten.

  • Grote variatie aan outdoor activiteiten zoals workshop schapendrijven en mountainbiken
  • Prachtige omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
  • Ideaal voor kick off’s, relatiedagen, familiedagen en challenge events
  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar
  • Volop (gratis) parkeergelegenheid

Uw evenement in de buitenlucht bij Bergse Bossen?

Ons outdoorperceel is perfect voor allerlei vormen van teambuilding en buitenactiviteiten. Omgeven door hoge bomen, bospaden en zandverstuivingen is Bergse Bossen dé uitvalsbasis voor een onvergetelijk outdoor evenement. Organiseer een relatiedag waarbij u het gezelschap verschillende outdooractiviteiten aanbied, of maak uw kick off onvergetelijk met sportieve teambuildingsactiviteiten. Bergse Bossen organiseert zelf verschillende in- en outdooractiviteiten, maar u kunt net zo makkelijk een eigen activiteit bij ons uitvoeren.

Geniet van een compleet verzorgd evenement bij Bergse Bossen. Want, wat is er beter dan na uw groepsactiviteit een fris biertje drinken op het zonnige terras van ons Grand Café? Of zit u liever warm en droog bij de open haard met een kop versgemalen koffie? U kunt in het Grand Café heerlijk bijkomen van de groepsactiviteit. Praat na met collega’s en relaties over een heerlijk diner of een warme bitterbal.

Kom langs en beleef het zelf

Kom gerust langs om een impressie te krijgen van de mogelijkheden die ons outdoor perceel biedt. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem hiervoor contact op via 0343 528150 of vraag direct een offerte aan.