menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Een outdoor evenement in regio Utrecht?

Ons  prachtige outdoor perceel is ideaal voor buitenbijeenkomsten en -activiteiten.

  • Ideaal voor kick off’s, relatiedagen, familiedagen en challenge events
  • Prachtige omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug
  • Grote variatie aan outdoor activiteiten zoals outdoor cooking en mountainbiken
  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar
  • Volop (gratis) parkeergelegenheid

Uw evenement in de buitenlucht bij Bergse Bossen?

Ons outdoorperceel is perfect voor allerlei vormen van teambuilding en buitenactiviteiten. Omgeven door hoge bomen, bospaden en zandverstuivingen is Bergse Bossen dé uitvalsbasis voor een onvergetelijk outdoor evenement. Organiseer een relatiedag waarbij u het gezelschap verschillende outdooractiviteiten aanbiedt, of maak uw kick off onvergetelijk met sportieve teambuildingsactiviteiten. Deze activiteiten kunt u zelf (via uw evenementenbureau) organiseren. Als u het makkelijker vindt kunt u ook kiezen uit ons brede assortiment van in- en outdooractiviteiten.

Geniet van een compleet verzorgd evenement bij Bergse Bossen. Want,  wat is er beter dan na uw groepsactiviteit samen BBQ-en op het zonnige terras van ons Grand Café? Of zit u liever warm en droog aan een gekleed diner? Wij maken uw dag graag compleet door u te voorzien van smakelijke hapjes en drankjes. Liever een borrel ter afsluiting van de dag? Het sfeervolle  Grand Café is perfect voor een gezellig samenzijn met collega’s en relaties.

Kom langs en beleef het zelf

Kom gerust langs om een impressie te krijgen van de mogelijkheden die ons outdoor perceel biedt. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem hiervoor contact op via 0343 528150 of vraag direct een offerte aan.