menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Op de fiets of te voet de natuur in

Gelegen aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug kan u bij ons direct de natuur in. U hoeft niet met de auto nog ergens heen te rijden; bij Bergse Bossen bent u namelijk al ín het Nationaal Park. Dus geniet van de omgeving en pak een mooie fietstocht of wandeling mee!

Fietsen

Wij beschikken over uitgebreide fietsroutes die langs alle hoogtepunten van de Utrechtse Heuvelrug voeren. Ook de Kromme Rijnstreek met z’n uitgestrekte landgoederen, boerderijen en middeleeuwse kastelen ligt binnen handbereik. Vraag naar onze app of het routeboekje bij de receptie.

Het is tevens mogelijk om als groep met één van onze gidsen op pad te gaan langs zandverstuivingen, vennetjes, kastelen en gastvrije (bio-)boerderijen.

Ga heerlijk wandelen

De natuur rondom Hotel Bergse Bossen leent zich uitstekend voor urenlange wandeltochten. Door de bosrijke omgeving van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, langs uitgestrekte zandverstuivingen en eeuwenoude vennetjes, hebben wij mooie routes ontworpen die vertrekken, en eindigen, in ons hotel.

De routes variëren van enkele kilometers – ideaal voor een frisse lunchbreak – tot meer dan 25 kilometer. De langere tochten, zijn modulair opgebouwd (aan elkaar te knopen lussen) en voeren door een zeer afwisselend landschap. Ze zijn zo samengesteld dat u onderweg gebruik kan maken van een hapje en een drankje bij verschillende horecagelegenheden.