menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Bewegend ontspannen

Heerlijk in de frisse buitenlucht

Misschien ken je Tai Chi wel uit films of series: een groep mensen die in een park sierlijke bewegingstechnieken beoefenen. Maak nu ook bij Bergse Bossen kennis met deze Chinese gezondheidsoefeningen. Een unieke workshop waarna je je weer helemaal verkwikt voelt. Een perfect begin van je vergadering! Maar ook een verfrissende vergaderbreak of ontspannende afsluiting van een intensieve dag. En zondermeer een bijzondere vorm van teambuilding!

De sierlijke bewegingsvorm  van Tai Chi dienen ter bevordering van de gezondheid. De eigen balans is daarbij van groot belang. Ontdek tijdens deze workshop hoe de langzame, sierlijke bewegingen helpen om je balans en bewustzijn te vinden.

Lekker naar buiten
De uurlange workshop vindt plaats op ons prachtige outdoorterrain tussen de bomen van de Utrechtse Heuvelrug. Een professioneel trainster begeleidt jou en je collega’s tijdens de kennismaking met deze Oosterse vechtkunst. Na een korte uitleg ga je aan de slag met het beoefenen van de sierlijke technieken. Hierbij wordt veel nadruk gelegd op houding en balans. Ga de uitdaging aan en maak kennis met Tai Chi!

 

Details Tai Chi

Prijs per deelnemer : € 19,00 incl. BTW
Duur :  60 minuten
Minimum aantal deelnemers : 8