menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

De basis van Zhineng Qigong wordt gevormd door eeuwenoude kennis en ervaring in combinatie met moderne medische inzichten. Deze interessante én ontspannen workshop is ideaal voor groepen.

Qigong combineert beweging en meditatie. Het bestaat uit simpele en snel aan te leren vloeiende bewegingen. Door de eenvoudige, kalme bewegingen worden energiebanen geopend. Qigong leidt tot diepe ontspanning, vergroot de concentratie en zorgt voor innerlijke balans.

Workshop kennismaking met Qigong

Tijdens deze introductieworkshop maakt u aan de hand van achtergrondinformatie en het aanleren en doen van een aantal oefeningen kennis met de Qigong.
U krijgt een korte uitleg over wat Zhineng Qigong is en u leert een aantal warming up oefeningen, de uitgangshouding voor het optimaal beoefenen van Qigong en het eerste deel van de Lift Chi Up Pour Chi Down Methode, de basisoefeningen van Qigong.

Duur: 90 minuten

Prijs per deelnemer: € 16,50 incl. BTW

Minimaal aantal deelnemers: 5

Workshop aanleren gehele Lift Chi Up Pour Chi Down Methode

Tijdens deze workshop maakt u uitgebreid kennis met de Zhineng Qigong. Deze workshop wordt gevormd door de kennismakingsworkshop (voor de pauze) gevolgd door het aanleren van de gehele Lift Chi Up Pour Chi Down Methode na de pauze. U bent nu klaar om Qigong ook zelfstandig te blijven beoefenen.

Duur: 3 uur met korte pauze

Prijs per deelnemer: € 27,50

Minimaal aantal deelnemers: 5

Workshop, dag- of meerdaags programma: Qigong op maat

Misschien verblijft u met uw groep een week of aantal dagen bij Hotel Bergse Bossen en wilt u dagelijks de dag beginnen met Qigong? Het is mogelijk om in overleg een op maat gemaakt programma samen te stellen.

Prijs : Op aanvraag, neem contact op.