menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Samen improviseren en een eigen theaterscène maken?

Kies voor de workshop Theatersport en je dag kan niet meer stuk

Hans Gommer, actief theatersporter, stand up comedian en trainer, neemt je graag mee in de bijzondere wereld van Theatersport. Je kent De Lama’s en De Grote Improvisatieshow vast wel van televisie. Maar heb je je weleens afgevraagd hoe leuk het zou zijn om zelf te spelen en samen met anderen te improviseren?  In deze vorm van theater dagen teams elkaar uit met korte improvisaties. Met input van het publiek improviseren de spelers korte scènes, ook wel games genoemd.
Met deze teambuildingsactiviteit zet Hans Gommer de boel even flink op z’n kop, schept nieuwe inzichten, maar bezorgt jou en je collega’s vooral veel lol!

Ervaring niet nodig!
We beginnen met leuke opwarmoefeningen en voordat je het weet speel je al een game en ben je met theatersport bezig! Geen scène is hetzelfde want alles wordt ter plekke bedacht. Je kunt alleen maar stralen want  zowel het stralen als  ook het (durven) falen is bij theatersport  een  kwaliteit. Dit levert veel spontaniteit en spelplezier op.

Ervaring is niet nodig. De verschillende oefeningen en games bieden plezier, houvast en structuur waarbinnen je heerlijk kunt spelen en uitgedaagd wordt. Met deze workshop maak je je hoofd leeg en ga je lekker actief aan de slag. De perfecte break tijdens een lange vergadering!

 

Details  Theatersport

Prijs per deelnemer : € 27,50 incl. BTW
Duur : 90-120 minuten
Minimum aantal deelnemers : 8,  maximaal 16