menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Teambuilding, dat werkt!

Een breed aanbod aan inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks. Sommige zó origineel dat je je programma om de activiteit heen wilt plannen.

Leer je collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuildingsactiviteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, teamdevelopment en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Teambuilding & dineren in één? Kijk dan eens bij Culi & Fun. Of ga je liever sportief buiten aan de slag, neem dan een kijkje bij Outdoor & More. Zo bieden we veel activiteiten aan, denk ook aan Body & Mind, Creatief & Muziek en Other Experiences. Volop manieren dus om meer uit je zakelijke verblijf te halen en bovendien de teamspirit en de productiviteit te verhogen.

Naast het aanbod op onze website hebben wij nog volop andere mogelijkheden in portfolio. Wij kunnen dan ook altijd de activiteit bieden die past bij jouw gelegenheid. Uiteraard kun je na afloop heerlijk napraten op ons terras of in het gezellige Grand Café onder het genot van een drankje.

Alle activiteiten worden aangeboden in combinatie met catering, – vergader of hotelaccommodatie.

Een teambuildingsactiviteit bij Bergse Bossen reserveren?

Wij helpen je graag om een passende activiteit voor jouw gezelschap te vinden. Mail voor vragen, of bel 0343 528150 voor meer informatie. Reserveren kan telefonisch en via de mail.

N.B.: Meedoen aan een groepsactiviteit is te allen tijden voor eigen risico. Bergse Bossen aanvaart geen enkele verantwoordelijkheid voor welke geleden schade dan ook, welke voortvloeit uit deelname aan een van de activiteiten.