menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Teambuilding, dat werkt!

Een breed aanbod aan inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks. Sommige zó origineel dat u uw programma om de activiteit heen wilt plannen.

Leer uw collega’s op een informele manier kennen en kijk eens met andere ogen naar elkaar. Teambuildingsactiviteiten zijn een uitstekend hulpmiddel bij de ontwikkeling van interne communicatie, teamdevelopment en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Teambuilding & dineren in één? Kijk dan eens bij Culi & Fun. Of gaat u liever sportief buiten aan de slag, neem dan een kijkje bij Outdoor & More. Zo bieden we veel activiteiten aan, denk ook aan Creatief & Muziek en Other Experiences. Volop manieren dus om meer uit uw zakelijke verblijf te halen en bovendien de teamspirit en de productiviteit te verhogen.

Naast het aanbod op onze website hebben wij nog volop andere mogelijkheden in portfolio. Wij kunnen dan ook altijd de activiteit bieden die past bij uw gelegenheid. Uiteraard kunt u na afloop heerlijk napraten op ons terras of in het gezellige Grand Café onder het genot van een drankje.

Alle activiteiten worden aangeboden in combinatie met catering, – vergader of hotelaccommodatie.

Een teambuildingsactiviteit bij Bergse Bossen reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Mail voor vragen, of bel 0343 528150 voor meer informatie. Reserveren kan telefonisch en via de mail.