menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Onvergetelijke Teambuilding

Zo bijzonder en onvergetelijk dat u het programma om de activiteit heen wilt plannen!

Hotel Bergse Bossen biedt een breed scala aan teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks. Naast ons bestaande aanbod bieden wij i.s.m. BuitenBusiness.nl nog enkele unieke activiteiten aan. Zo bijzonder en onvergetelijk dat u het programma om de activiteit heen zult willen plannen…

Om u een indruk te geven;

Wees op je hoede!
Wilt u op een originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken, dan is deze workshop “schapendrijven” de manier om de spirit binnen het team of afdeling te versterken. De workshop bestaat uit een demonstratie schapendrijven met Border Collies, werken met schapen, werken met honden en een wedstrijdelement.

Zo trouw als een hond:
Deze workshop “spiegelen met honden is een directe, leerzame, zeer effectieve manier om te werken aan communicatie en-, en managementvraagstukken. In de interactie met honden wordt het gedrag van de deelnemers, en het effect van het gedrag, zichtbaar gemaakt. Honden zijn eerlijk, oprecht, nieuwsgierig en oordelen niet. Een hondenroedel functioneert op vergelijkbare wijze als een groep: het weerspiegelt de verschillende rollen binnen een team: de krachtige leider, de macho, de ja-maarder of de goedzak..

Paardendiepgang:
Paardenfluisteren is een boeiende metafoor als het gaat om personal coaching, zelfmanagement, zelfkennis-, en ontwikkeling. Tijdens de workshop komen de deelnemers één op één met een paard in contact en ervaren communicatie in een pure vorm.

Bent u geïnspireerd?? Graag verwijzen wij u voor nadere informatie over deze en andere workshops naar Buitenbusiness.nl.