menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende Offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Lekker schreeuwen en stampen

Tijdens de workshop Haka ervaar je als groep wat deze krachtige oerdans met je doet.

Haka is een wereldberoemd fenomeen uit Nieuw-Zeeland, en iedereen die wel eens rugby heeft gekeken weet precies hoe dat eruit ziet. Haka betekent letterlijk ‘dans’. In de Maori cultuur bestaan er voor vele gelegenheden een Haka. Oorlogsvoering was daar één van, en er werd regelmatig een robbertje gevochten. Voor de strijd los barstte deden beiden kanten een Haka, met als doel de tegenstander de stuipen op het lijf te jagen. Tegenwoordig intimideert het  Nieuw-Zeelandse rugbyteam ‘the All Blacks’ de tegenstander met een Haka.

Krachtig en energiek
Tijdens de workshop ga je als groep ervaren wat deze krachtige oerdans met jullie als groep doet. Je gaat aan de slag met de beroemde Ka mate haka, de haka van het Nieuw-Zeelands rugbyteam. Dit is een erg krachtige en energieke haka!  Tijdens de workshop krijg je een stukje geschiedenis en gaan we snel aan de slag. Naar wens kunnen er in de workshop verschillende thema’s worden verwerkt. Hierbij kun je denken aan zaken als teambuilding of het profileren van jullie team/bedrijf. Aan het einde ben je als groep in staat om deze Haka zelfstandig uit te voeren! Een energiek begin van jullie vergadering!

De prijzen hieronder zijn gebaseerd op een groep van 25 personen. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

30 minuten: 365 euro incl. BTW

60 minuten: 430 euro incl. BTW

90 minuten: 500 euro incl. BTW