menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Een bedrijfsuitje dat  nauwelijks introductie behoeft: de PubQuiz.

Heel veel lol gegarandeerd!

Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een leuke quiz met uiteenlopende vragen.
Verbaas je over de feitenkennis van de collega’s en het leuke is: je kunt zelf ook vragen indienen; we kunnen elke quiz op maat voor jullie samenstellen.

PubQuiz: diverse speelrondes
Bij de quiz delen we de deelnemers in teams in. De teams bestaan uit 5 tot 8 personen. Afhankelijk van de tijdsduur worden na elke ronde de antwoorden besproken, of krijg je de einduitslag na afloop van de quiz.

PubQuiz: voor ieder wat wils.
We kunnen voor jullie een quiz laten samenstellen op basis van thema’s, zoals Sport, Jaren ’90, Algemene Kennis, Hollandse Feitjes, Mannen tegen Vrouwen of De Wereld Rond. Er kunnen vanuit de organisatie ook quizvragen aangeleverd worden, bijvoorbeeld over bedrijfsweetjes, collega’s of producten.

Muziek en video
Voor welke quiz je ook kiest, er zijn altijd één of meer rondes met muziek- en videofragmenten, zoals reclamegeluiden, liedjes, begintunes van programma’s, historische gebeurtenissen etc. Hierdoor biedt elke quiz voldoende afwisseling voor de deelnemers. Ook qua moeilijkheidsgraad van de vragen kan er naar wens volop gevarieerd worden. Zo is er voor elk wat wils.

PubQuiz bij Bergse Bossen
De ervaren Quizmasters begeleiden de quiz van A to Z en zorgen voor de nodige humor. De PubQuiz is ideaal als middag- of avondactiviteit en prima te combineren met vergaderdag of een meerdaagse bijeenkomst.

 

Details PubQuiz

Groep van 0 t/m 25 personen : € 425,00 incl. BTW
Extra personen, per persoon : € 15,00 incl. BTW
Reiskosten PubQuiz-master : € 36,00 incl. BTW
Tijdsduur : 1 tot 2 uur