menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Teambuilding, lekker eten én een unieke ervaring? VR-(diner)games!

Welk thema krijgt jouw VR-(diner)game?

NIEUW OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG!
Kies jouw Experience en stort je in de wereld van schatzoeken, los een moord op of word een topcrimineel in de VR-game gebaseerd op de bloedstollende Spaanse hitserie ‘La Casa de Papel’. Deze VR Mini Escape Rooms zijn superleuk als dinergame, maar ook als vergaderbreak!

Virtual reality

De verschillende games maken gebruik van virtual reality. Iedere speler krijgt tijdens een ronde een virtual reality bril op en geeft clues en aanwijzingen aan de teamgenoten zonder VR-bril. Dit is al de helft van de lol, want iemand met een VR-bril op zit in een andere wereld, ziet wat jij niet ziet, en reageert daar ook op. Maar blijf scherp, want deze games zitten slim in elkaar en er vallen punten te verdienen!

Na een korte speluitleg van de spelbegeleider ga je in groepjes van vier personen  aan de slag met het eerste level. Speel je het als dinergame? Tegen de tijd dat je klaar bent komt de eerste gang op tafel. En zo speel je steeds een level, tussen de gangen door.

Deze VR Mini Escape Rooms zijn echter overal in het hotel (maar ook buiten) te spelen, vanaf 8 personen en het hele jaar door. Dus ook erg leuk als teambuildingsactiviteit ergens op de dag. Als vergaderbreak duurt de game circa een uur.

De games:

1. VR Moordspel
Is jouw team in staat om de moordenaar te ontmaskeren?

Je moet samen aan de slag om de moord op te lossen. Waar is de moord gepleegd, wat is het motief en het moordwapen? Gewapend met een VR-bril en props ga je de uitdaging aan.  Zijn jullie in staat om het mysterie op te lossen? Kunnen jullie goed presteren onder druk? Goed analyseren en de juiste vragen stellen? De moordenaar kan je zomaar te slim af zijn.

2. La Casa de Dinero VR-game
Een meesterlijke bankroof. Blijf jij uit handen van de politie..?

Deze Spaanse hit-serie is de inspiratie voor onze bloedstollende VR-game. ‘El Profesor’ is de mastermind achter de grootste bankroof ooit. Jawel, een crimineel meesterstuk gaat het worden. Tenminste, dat is het plan… Samen met een kleurrijke groep top-of-the-bill criminelen valt El Profesor de grootste bank van Spanje binnen en begint een ijzingwekkende race tegen de klok. Ga voor goud! Probeer zoveel mogelijk geld te stelen en blijf uit handen van de politie. En denk je nu ‘Ja, maar niet iedereen kent de serie!” Geen zorgen, het concept (bank overvallen, politie, wegwezen), dat snapt iedereen, toch?

3. National Treasure VR-game
Maak de schatzoeker in jezelf los met de National Treasure Experience

Wat is er beter dan ouderwets schat zoeken in een hypermodern jasje? Met deze virtual reality Experience ga je samen met je team op ontdekkingstocht. Samenwerken is de sleutel tot succes. Je speelt de rondes afwisselend met VR-bril op, in combinatie met gave attributen die jou en je team verder helpen. Puzzelen, samenwerken en creatief oplossingen zoeken, dat zijn de ingrediënten voor de National Treasure Experience. Reken maar dat je je hersens voelt kraken. Versla jij de andere teams?

 

Details VR- Dinergames

Groep van 8 tot 30 personen : € 30,00 p.p. incl. BTW
Groep van 31 tot 75 personen : € 27,00 p.p.  incl. BTW
Groep van 75 tot 150 personen (maximum) : € 24,00 p.p.  incl. BTW
Duur tijdens diner : avond
Duur zonder diner (als vergaderbreak o.i.d.) :  ca. 60 minuten

LET OP!

  • Voor de game als vergaderbreak gelden bovenstaande prijzen.
  • Bovenstaande prijzen gelden óók als je als organisatie een vergaderarrangement inclusief diner geboekt hebt.
  • Heb je als organisatie géén vergaderarrangement geboekt of heb je een arrangement exclusief diner geboekt, dan dient er bij bovenstaande prijzen € 34,00 p.p. opgeteld te worden voor een heerlijk 3-gangen diner van onze chef.

Het is tevens mogelijk om bij het diner een drankarrangement te boeken. Ieder drankarrangement heeft een instap- en een vervolgtarief per uur per persoon.

Heb je  nog  vragen,  of  wil  je  graag  een  voorstel  op  maat?  Neem  dan  gerust  contact  met  ons  op  via  info@bergsebossen.nl  of  0343-528150.

N.B.: Meedoen aan een groepsactiviteit is te allen tijden voor eigen risico. Bergse Bossen aanvaart geen enkele verantwoordelijkheid voor welke geleden schade dan ook, welke voortvloeit uit deelname aan een van de activiteiten.