menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Da’s niet mis!

Maak tijdens de Shooting Experience kennis met verschillende, uitdagende schietactiviteiten!

Een lange dag vergaderen onderbreken met een uitdagende teambuildingsactiviteit? Wat dacht je van de  Shooting Experience?!
Per Experience kiest men twee van de vier onderstaande  schietactiviteiten. Deze activiteiten dienen van te voren doorgegeven te worden:

Boogschieten
Na een aantal oefenpijlen te hebben geschoten, ga je o.l.v. een professionele instructeur werken aan de juiste schiettechniek, en -houding. Als je dit onder de knie heeft stroop je de mouwen op voor het echte werk: het individueel en in teamverband schieten voor punten.

Kruisboogschieten
Wie wordt de nieuw Willem Tell? Na een algemene uitleg over het schieten met een kruisboog en het doornemen van de veiligheidseisen, gaan de deelnemers onderling de strijd aan om de meeste punten.

Luchtbuksschieten
Bij het luchtbuksschieten gaat het om uiterste concentratie en een vaste hand om het doel te kunnen raken. Nadat de deelnemers eerst een paar keer geoefend hebben, is het de kunst om zoveel mogelijk punten voor het team bij elkaar te schieten.

Blaaspijpschieten
Blaaspijpschieten is een spannende en uitdagende activiteit voor jong en oud.
Nee, dit keer geen nostalgische blaaspijp van pvc met pijltjes van papier. Je krijgt een echte blaaspijp en schiet met echte pijltjes! Dat lijkt erg simpel, maar vergis  je niet… Er komt meer oefening en techniek bij kijken dan je denkt.

 

 

Details  Shooting Experience

Prijs per deelnemer : € 35,00 incl. BTW
Duur : 90 minuten
Minimum aantal deelnemers : 16

 

N.B.: Deelname aan deze activiteit is geheel voor eigen risico. Bergse Bossen kan nooit aansprakelijk worden gesteld.