menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Misdadig spannend achtervolgingsspel

Een super spannende teambuilding voor echte speurneuzen!

The Target laat het bloed even sneller stromen. Deze teambuilding vormt daarom een perfecte break voor een lange dag vergaderen.

Een groep gevaarlijke gangsters is net ontsnapt uit de gevangenis. Een opdrachtgever geeft geld voor elke misdaad die zij plegen, dus nu terroriseren zij de omgeving. Drie groepen agenten worden er op uitgestuurd om de gangsters te overmeesteren voor zij € 1.000.000 hebben verdiend en de omgeving verlaten. Om de misdaden te kunnen plegen, moeten de gangsters (virtuele) voorwerpen stelen die verspreid zijn in de omgeving: bijv. een mes, een touwladder, explosieven.

Hoe werkt dit spannende uitje precies?

Telkens wanneer de gangsters een voorwerp stelen of een misdaad plegen, komt de politie dit te weten. Zo laten de gangsters een spoor achter. Bovendien slagen de politiesatellieten er om de zes minuten in om de gangsters exact te lokaliseren en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun ‘target’ verwijderd zijn. Maar de gangsters weten de satellietsignalen te onderscheppen en krijgen dezelfde informatie op hun scherm én zij hebben enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden… Slaagt de politie er in om de gangsters uit te schakelen voor zij hun doel hebben bereikt? Dit is een super spannend uitje wat je met diverse groepen kunt spelen.

Dit programma speel je met minimaal 10 personen en maximaal 20 personen! Vanaf 20 personen worden er twee spelen naast elkaar gespeeld.

Dit dynamische spel is niet geschikt voor “the faint-hearted”. Een gezonde dosis lef, een goede conditie, doorzettingsvermogen en strategisch inzicht zijn voorwaarden om het tot een goed einde te brengen!

 

Details ‘The Target’

Prijs per deelnemer (v.a. 10 personen)
Prijs per deelnemer (v.a. 15 personen)
: € 43,00 incl. BTW
: € 34.00 incl. BTW
Duur : 150  minuten
Minimum aantal deelnemers : 10

 

N.B.: Deelname aan deze activiteit is geheel voor eigen risico. Bergse Bossen kan nooit aansprakelijk worden gesteld.