menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende Offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Los jij de moord op?

Er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kun jij de moord oplossen? Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Hoe werkt de WhatsApp Moordtocht ?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaats gevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de moord. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Een spannende teambuildingsactiviteit voor grote en kleine groepen, en bovendien heel betaalbaar. Een leuke onderbreking van jullie vergadering!

Je gaat in teams van maximaal 6 personen aan de slag.

Prijzen

Je betaalt € 44,00 incl. BTW, per groep met max. 6 personen

 

N.B.: Deelname aan deze activiteit is geheel voor eigen risico. Bergse Bossen kan nooit aansprakelijk worden gesteld.