menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Wees op je hoede!

Workshop Schapendrijven; een unieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur!

Wil je op een originele manier als groep inzicht krijgen in jullie communicatieve vaardigheden en manier van samenwerken, dan is deze Workshop Schapendrijven een echte aanrader.

Schapendrijven is en unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Je wordt verdeeld in teams en gaat, na een introductie en demonstratie, zelf aan de slag. Lukt het jullie team om de schapen over een uitdagend parcours te drijven?!  Een verfrissende en energieke onderbreking van jullie vergadering!

Fantastische en zeer leerzame ervaring
Door middel van diverse metaforen leggen wij links naar het ‘echte’ leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe komt het dat iemand een goede leider is? Hoe kunnen we onderling duidelijk en effectief met elkaar communiceren? Hoe krijg je het voor mekaar dat iemand voor joú wil werken? Dit zijn allemaal vragen die terugkomen in de workshop schapendrijven. Top-samenwerking is een must voor het doen slagen van de opdracht.

Uiteraard worden de prestaties kort geëvalueerd. Tot slot eindigen we met een bijzonder en uniek finalespel: de masterclass schapendrijven! Hierbij gaat de gehele groep nog een laatste uitdaging aan. Wat dat precies is, houden we nog even geheim. Maar één ding staat vast; dit wordt gegarandeerd een fantastische ervaring.

Inhoudelijke voorbespreking
Indien gewenst, vindt er vooraf een telefonische voorbespreking plaats om door te spreken wat jullie wensen zijn en welke thema’s er spelen binnen de organisatie. Zo sluit de workshop naadloos aan op de doelstelling van jullie bijeenkomst.

 

 

Details Workshop Schapendrijven

Groep van 0 tot 9 personen : € 908,00 incl. BTW
Groep van 10 tot 14 personen : € 1029,00 incl. BTW
Groep van 15 tot 20 personen : € 1174,00 incl. BTW
 .. tot Groep van 91 tot 100 personen : € 3110,00 incl. BTW
Duur :  ca. 90 minuten

Informeer voor de exacte prijzen voor groepen tussen de 20 en 90 personen even bij onze receptie: 0343-528150 of via info@bergsebossen.nl.

 

N.B.: Meedoen aan een groepsactiviteit is te allen tijden voor eigen risico. Bergse Bossen aanvaart geen enkele verantwoordelijkheid voor welke geleden schade dan ook, welke voortvloeit uit deelname aan een van de activiteiten.