menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offert Contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Zo trouw als een hond

Workshop Spiegelen met Honden; een bijzondere en erg leuke manier om inzicht te krijgen in je eigen gedrag!

Wil je op een originele manier inzicht krijgen in je persoonlijke effectiviteit, je zakenrelaties een bijzondere belevenis aanbieden, of ben je gewoon op zoek naar een heerlijk ontspannen activiteit met je collega’s in de buitenlucht? Kijk dan eens, onder goede en vooral professionele begeleiding, in de Hondenspiegel!

Heerlijk buiten!
Het Hondenspiegelen is een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip communicatie, maar ook van leidinggeven in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met dieren in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg bepaald. Dit maakt de workshop geschikt voor zowel entertainment als entertRainment. Hierbij kun je denken aan zaken als teambuilding of het profileren van jullie team/bedrijf.

De roedel honden die wordt meegenomen voor het Hondenspiegelen zijn allemaal Border Collies. Dit is een zeer intelligent hondenras, waarmee succes wordt gegarandeerd wanneer men de juiste snaar aanslaat. Dat laatste is uiteraard steeds opnieuw de uitdaging! Een verrassende en energieke break in jullie vergadering!

 

Details Workshop Hondenspiegelen

Groep van 6 tot 10 personen : € 1174,00 incl. BTW
Groep van 11 tot 15 personen : € 1416,00 incl. BTW
Duur : ca. 90 minuten

 

N.B.: Deelname aan deze activiteit is geheel voor eigen risico. Bergse Bossen kan nooit aansprakelijk worden gesteld.