menu

Grand Café

reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Genieten van een hapje en een drankje in ons sfeervolle Grand Café

Stap eens binnen na een mooie wandeling, geniet van een lunch op het zonnige terras of kom gewoon lekker borrelen. Ons Grand Café verwelkomt je met sfeer en gezelligheid! Een goede kop koffie met taart van Jud, of een bittergarnituur? Voor ieder wat wils. Ook aan de bar en bij onze professionele biljart is het tot na middernacht gezellig.

Speciaalbier en biologisch wijn

Bij ons kun je heerlijk borrelen, want wij serveren de beste biologische wijn en hebben een breed assortiment speciaalbieren. Met de wisseltap laten wij je graag kennismaken met een nieuw, vers getapt speciaalbiertje. En met bijzondere acties ontdek je steeds wat nieuws. Neem de speciaalbier-spaarkaart. Twaalf biersoorten proeven, twaalf stempels sparen. Kaart vol? Dan krijg je van ons een gratis bittergarnituur. Proost! Of liever gezegd: Eet smakelijk! Bekijk hier onze bierkaart.

Altijd wat te beleven

Op zonnige dagen en zwoele zomeravonden vormt ons royale terras het stralende middelpunt. Tot na middernacht kun je hier heerlijk vertoeven. Belangrijke sportevenementen projecteren we op groot scherm, zo hoef je geen doelpunt te missen. Maar ook de inmiddels beroemde Comedy Night is in het Grand Café en populaire feesten als SummerBeats . Dus check regelmatig onze agenda, of volg ons op Facebook, Instagram of twitter.

De plek voor trek

Al onze gerechten zijn huisgemaakt met verse streekproducten. Geniet van ambachtelijke boterhammen, grilled sandwiches, verse soepen en salades! Gebak is er uiteraard ook. Tip: vraag naar de taarten van Jud, onze jonge taartenbakster. Die zijn om je vingers bij op te eten!

Bekijk hier onze menukaart

 

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag t/m zondag geopend vanaf 10 uur ’s morgens.

Tip: zelf iets te vieren?

In het weekend kunt u het Grand Café huren voor feesten, borrels of andere gelegenheden (van 50 tot 200 personen). Informeer gerust telefonisch, of in het Grand Café, naar de mogelijkheden.