menu
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid
Bel ons direct Vrijblijvende offerte Direct contact opnemen
reserveer uw hotelkamer online
Controleer beschikbaarheid

Een onvergetelijk bruiloftsfeest?

Vier het bij Bergse Bossen!

Zoek je voor jullie trouwreportage, huwelijksdiner, receptie en/of feest een betoverend mooie plek in het groen? Kom dan snel eens bij Hotel Bergse Bossen kijken. De ligging  van ons kleinschalige hotel met sfeervol Grand Café is namelijk prachtig; midden in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, tussen schitterende zandverstuivingen, heidevelden en romantische bosvennetjes.

Zorgeloos
Jullie huwelijksdag moet onvergetelijk en zorgeloos worden en wij helpen je daar graag bij.
Misschien heb je al helemaal voor ogen hoe jullie droomdag eruit moet gaan zien? Dan zorgen wij dat jouw sprookje werkelijkheid wordt. Ben je juist aan het twijfelen? Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van bruiloften en helpen jullie graag met ideeën en de uitwerking van jullie feest.

Chique diner of juist voeten in het gras?
Je kunt kiezen voor chique dineren kaarslicht, met mooi aangeklede tafels, sfeervolle achtergrondmuziek en tongstrelend gerechten. Of is het eten aan lange Italiaans of Frans gedekte tafels op het gras, onder met lampionnen versierde bomen meer jouw stijl? Noem het maar;  thema’s als Festival Fever, Boho-Chic, Oldskool Fun.. Alles is mogelijk!  Uiteraard bespreken we bij buitenbruiloften een back-up plan met je (een sfeervolle tent bijvoorbeeld?). Dan heeft het weer geen grip op jullie dag.

Feest
Denk je meer aan een gezellige intieme borrel met familie en vrienden in ons Grand Café? We steken lekker de openhaard en kaarsjes voor je aan en kunnen het Grand Café op allerlei manieren feestelijk voor je stylen. Wil je juist een spetterend dansfeest met DJ? Ook daar draaien we ons hand niet voor om. Onze WinterBeats en SummerBeats Danceparty’s zijn wereldberoemd in de regio! We know how to throw a party! Dus zeg maar hoe je het hebben wilt. Wij toveren ons knusse Grand Café en bijbehorend terras bijvoorbeeld zo om in een chique nachtclub.

Waarom feesten in Bergse Bossen?
In het kort:

  • Sfeervol Grand Café (50-250 personen) met terrassen
  • The Basement: stoere feestruimte met industriële uitstraling en eigen bar (ca. 120 personen)
  • Met groen omringde buitenruimtes
  • Makkelijk bereikbaar voor gasten uit het hele land en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Diverse feestelijke dinermogelijkheden
  • Extra’s (zoals een podium, katheder, microfoons & geluidsversterking)
  • Smakelijke bittergarnituren, hapjes– en drankarrangementen
  • Geen verplichte eindtijd, je feest kan doorgaan tot in de kleine uurtjes
  • 65 comfortabele hotelkamers, dus wie niet meer wil rijden kan lekker blijven slapen
  • Een overnachting in de bruidskamer krijgen jullie van ons cadeau!

Meer informatie
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, via het contactformulier bovenaan deze pagina. Of bel ons via 0343-528150 voor een afspraak. Onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn bespreken wij graag jullie wensen en zo kunnen jullie meteen even sfeerproeven.